Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Kókuszdió #3914 üzenetére
"viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni"
8 Pluson tolom és gyorsabb valamint elég sok új funkció került a rendszerbe, így én nem tudom miről beszélsz már megint... Azt állítod, hogy a régi készülékeknek nem árt a Béta, de ha egy új telefonra rakod akkor az elromlik?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Kókuszdió #3914 üzenetére
Nem ismer(het)em az eset körülményeit, de elképzelhetőnek tartom, hogy csak véletlen egybeesés, hogy akkor romlott el a kamera, amikor telepítetted a bétát. A saját logikám szerint ha a szoftverrel lenne a probléma, akkor az előző verzió visszatelepítésével meg kellett volna oldódnia.
viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni
Nem ez a lényeg, hanem az új funkciók, mint pl. a csoportos értesítések, a screen time, stb. Nekem főleg az előbbi nagyon is jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest