Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
"viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni"
8 Pluson tolom és gyorsabb valamint elég sok új funkció került a rendszerbe, így én nem tudom miről beszélsz már megint... Azt állítod, hogy a régi készülékeknek nem árt a Béta, de ha egy új telefonra rakod akkor az elromlik?

-
tboldi
nagyúr
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem ismer(het)em az eset körülményeit, de elképzelhetőnek tartom, hogy csak véletlen egybeesés, hogy akkor romlott el a kamera, amikor telepítetted a bétát. A saját logikám szerint ha a szoftverrel lenne a probléma, akkor az előző verzió visszatelepítésével meg kellett volna oldódnia.
viszont egy A11 es iPhone on teljesen felesleges ,semmi pluszt nem add és nem fog tőle gyorsulni
Nem ez a lényeg, hanem az új funkciók, mint pl. a csoportos értesítések, a screen time, stb. Nekem főleg az előbbi nagyon is jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi