Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
elekreg
üzenetére
Nem a raj gsm által “nem lopott” csak a touch id nem müködik kategóriáról volt szó, hanem szimpla mezei “áfacsaló” boltokról. Ha meg nem lopott/tiltott telefont utasítottak vissza, akkor pancser volt az illető, ha nem verte az asztalt. Beszélhetsz itt elméleti okoskodásról, ha egyszer nem úgy van ahogy írod.
-
.Szaki.
addikt
válasz
elekreg
üzenetére
Erre mindig kíváncsi voltam, de akkor most megkérdezem, mert ezekkel sosem voltam tisztában. Engem egyébként nem szokott ez érinteni, mert vagy szolgáltatós telefonom van, vagy pedig a nagyobb webáruházak egyikéből szoktam vásárolni (MM, edigital), de ha meg tudjátok válaszolni azt megköszönném: Tegyük fel, hogy egy fiktív világban élünk, ahol mondjuk Amerikából normális resellertől, vagy Németországból az Amazonról még behozatallal és minden egyébbel is sokkal olcsóbban (pl 50 ezer különbözettel) meg tudnék venni mondjuk egy iPhone-t, akkor ha fél éven belül valami oknál fogva baja lesz, akkor tudom itthon gariztatni, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mazda topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest