- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
elekreg #1020 üzenetére
Nem a raj gsm által “nem lopott” csak a touch id nem müködik kategóriáról volt szó, hanem szimpla mezei “áfacsaló” boltokról. Ha meg nem lopott/tiltott telefont utasítottak vissza, akkor pancser volt az illető, ha nem verte az asztalt. Beszélhetsz itt elméleti okoskodásról, ha egyszer nem úgy van ahogy írod.
-
.Szaki.
addikt
válasz
elekreg #1020 üzenetére
Erre mindig kíváncsi voltam, de akkor most megkérdezem, mert ezekkel sosem voltam tisztában. Engem egyébként nem szokott ez érinteni, mert vagy szolgáltatós telefonom van, vagy pedig a nagyobb webáruházak egyikéből szoktam vásárolni (MM, edigital), de ha meg tudjátok válaszolni azt megköszönném: Tegyük fel, hogy egy fiktív világban élünk, ahol mondjuk Amerikából normális resellertől, vagy Németországból az Amazonról még behozatallal és minden egyébbel is sokkal olcsóbban (pl 50 ezer különbözettel) meg tudnék venni mondjuk egy iPhone-t, akkor ha fél éven belül valami oknál fogva baja lesz, akkor tudom itthon gariztatni, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin fenix 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest