Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Vettem jó áron egy i8at úgy hogy XS-sem volt közben, meghírdettem mind2t, és úgy voltam vele ami előbb elmegy az mehet, másik marad, és XS ment el. Amúgy pro kontra mindegyik mellett van. XS kijelzője szebb, Face ID nekem kényelmesebb mint az ujjlenyomatolvasó, viszont nekem túl nagy volt ez is. Fogásra, zsebben nekem mèg mindig kényelmesebb az i7-i8 széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest