- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
VerBert2526
csendes újonc
válasz
jookomak #17700 üzenetére
Megnéztem több helyen is 30-40 ezer között megy, akár magánszemély, akár bolt árulja. De nem tudom, hogy egy bolt mennyit ajánlana érte és mekkora hasznot akarna még rátenni, és azt sem tudom, hogy milyen összegről indíthatnám egyáltalán az alkudozást. Ezért vagyok bajban. Ha magam adnám el, 35 ezer lenne a legutolsó ára, főleg, hogy a teljes felszerelést adom hozzá... nah például ezt sem tudom, hogy ez a boltnak mennyire számít, hogy MINDENT adok a dobozban.
Sajnos senki nincs, akinek odaadhatnám, egyik barátnőm érdeklődött iránta, de őt is az akksi csere riasztotta el, amit teljesen megértek.
-
marilllyo
veterán
válasz
jookomak #17050 üzenetére
Köszi! Igazából nekem sebességben is teljesen oké a jelenlegi 7-em. Viszont kezd kicsit nyúzott lenni. Fólia / tok ellenére meglátszik rajta a 3 év... Gondolkodom a cserén... Szimpatikus nekem az SE hardvere...viszont kecsegtető a P30 kamerája. Nem tudok dönteni. :/ IT-s vagyok szóval Feltalálom magam minden rendszeren 5 perc alatt... De ez most dilemma. Sokkal jobb a H p30 kamerája szerintetek az SE kamerájánál?! Azért a hetesé már érezhetően nem egy liga. :/
-
Tibee86
nagyúr
válasz
jookomak #15595 üzenetére
Választható opció lesz, ha eléri azt a szintet, pont emiatt volt a botrány, hogy korábban nem volt az.
Mondjuk szerintem ez is, mint sok más csak fel van fújva. Sokszor használom energiatakarékos módba a telefont, amivel ugye nagyjából felezi a processzor teljesítményét, de nem igazán tapasztalom közben, hogy lassabban történnének a dolgok. -
B-L-A-C-K
titán
-
Snoop-y
veterán
válasz
jookomak #10268 üzenetére
Beallitasoknal eloszor be kell kapcsolni valamint be kell allitani az erzekenyseget is (3 fokozata van)
Probalj egy ikon szelere ranyomni mintha at akarnad billenteni a sarkanal fogva.Kulonbozo appok kulonbozo menuje erheto el.
Pl settingset ha igy lenyomod egybol a mobil datat tudod vele kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged