- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
csaba1203 #17560 üzenetére
Mert nem volt még az apple frissítéseivel soha gond ? Mennyire kell még ezt hülyére relativizáni, hogy a legelfogultabb fan is tudomásul vegye, hogy azért az apple háza táján is voltak már visszaélések ? Hol direkt, hol indirekt, de voltak...
Zsolt_72 linkelte be, hogy bizony a probléma valós, tehát valahol igazam van, hogy felindulásból elkezdem szidni.
Oké hogy ez a rendszer már nem kimondottan ehhez a készülékhez lett kitalálva, csak akkor az apple ne tegye alapkövetelménnyé a watch 6-hoz.
Mert nekem "muszályból" kellett feltepítenem, nem azért hogyha megunom viszarakom, mert akkor meg az óra nem működne.
És itt érkeztünk meg oda, hogy igenis igazam van, ami a szidást illeti. -
Szabi®
addikt
válasz
csaba1203 #17534 üzenetére
Figyelj teljes mértékben tisztában voltam vele, hogy megfognak jelenni a "nálam semmi baja a telefonnak" emberek
Azt nem tudom egy ilyen dolgot mennyire lehet még hülyére relativizálni, hogy a valóságot ne keljen felfogni.Ha jön még hozzád hasonló 20 aki ugyanazt írja (még ha nála is szar, sajnos sok olyan ember is van), nálam sajnos akkor is ez lett. -
Tibee86
nagyúr
válasz
csaba1203 #17307 üzenetére
Én a sajátomra írtam, nem a tiédre. Nálam így látja el a tartalék telefon funkcióját.
Egyébként ez az akku mizériával kapcsolatban amit képesek emberek lerendezni a fórumon valami katasztrófa... Van egy marék ember akinek minden egyes apró frissítéssel jobban merül, a másik maréknak sokkal jobban bírja...
A beállításokban lévő akku állapoton görcsölőket meg se említem, vagy azokat akik minden kommentjükben csak fikázzák a készüléket vagy a gyártót, de használják és kínozzák magukat ahelyett, hogy vennének egy számukra megfelelő telefont. -
MikeWazowski
veterán
válasz
csaba1203 #16785 üzenetére
Hát azt azért erősen kétlem. Az 5S-nek tavaly szűnt meg a támogatottsága és hány éves telefon... még a 6, a 6s is kap frissítést, előbb azok esnek gondolom majd ki. Szerintem két év még biztos kapjuk a frissítést.
Ám tudtok mondani egy-két praktikát, hogy lehet megnövelni a kijelző időt? Van olyan funkció aminek semmi értelme de zabálja alap esetben az aksit?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
csaba1203 #16255 üzenetére
Hát nemegészen. Mert volt egy fail is közben az Apple részéről a történetben. Első telefont megvettem 2017. 09. 17.én. Rá nem egész egy évre 2018. 07. 18.-án cserélték ugye ez eddig a 2. Aztán idén tönkrement a mikrofon 2019. 05.14.én leadtam 3 nap múlva cserélték 2019. 05. 17. én Pénteken egy újra. Odamentem átveszem bekapcsolom és Alma logóig jutott el 5 percig és a 6. percben bekapcsolt. Mondtam a srácnak, hogy ez így nem jó mert nem ennyi idő alatt kellene bekapcsolnia, ráadásul csere telefonnak is egy iPhone 7-est használtam csek ezüst színűt. És akkor ment az iTunes frissítés meg az ujraindítási verseny a két készülékkel, nem javult meg. Akkor már egy kicsit zabos voltam. Igen látja, úgyhogy készüléket instant visszaküldték. Gondoltam hamar lecserélik a francba mert láthatóan nem jó. Ez volt ugye a 3. csere. 11 napig tartott a készülékcsere mire ezt a mostanit megkaptam, ami működik. Az új hibás készüléket kiküldték az Apple Európai szervízközpontjába Írországa bevizsgálni/ javtani/ cserélni akármi azért tartott ennyi ideig. Megakptam átvettem működik, hibátlanul és mindenki boldog. Az új készülékre 90 nap szervízelési jótállás terjed ki, (Apple Care)viszont a szavatossági garanciám az 2020. 05. 16.-ig szól. Igazából kicsit bosszantó volt, hogy hibás készüléket küldtek ki, amiről igazából, nem tudom ki tehet, de sajnos van ilyen. Elfogadtam. De még így is azt mondom, hogy nekem ez ígyis megéri, mert még ha "felújítottat" is kapok akkor is új kinézete van, ergó új és akkor is van rá garancia.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
csaba1203 #16253 üzenetére
Mikrofon meghibásodott. Működött, de sistergett telefonálás közben. Amúgy ezen kívül minden hibátlan volt. Múlt év júliusában volt cserélve, akkor wifi hibás volt, eldobálta a wifit. Az akksi teljesítménye 9 hónap alatt 94%-osra ment le és így is teljesen jó volt az üzemideje. Ha nyüstöltem akkor nap végére volt benne még szufla 20-30%, ha nem akkor 2 nap, ami szerintem bőven jó.
-
VerBert2526
csendes újonc
-
-
-Ben-
veterán
válasz
csaba1203 #16021 üzenetére
Igen egy márka, de nem sokkal olcsóbb (ha egyáltalán olcsóbb), mint a gyári tok. Eléggé rendben van a telefon, nem nagyon tudnék rá rosszat mondani.
A jack hiányáról annyit, hogy csak plusz macera, de mit lehet tenni? Az újabbakon se lesz már jack..
6s és 7 közül egyértelműen a 7.
-
-Ben-
veterán
válasz
csaba1203 #16017 üzenetére
Nem kopik, viszont nagyon karcolódik. Miután megvetted, nézd meg lámpafénynél és látni fogod, hogy elvétve ugyan, de vannak rajta karcok már a gyári fólia alatt is. Egyébként szép, de csak akkor, ha óvják. Rossz minőségű tokba nem tenném, annál az is jobb, ha nem teszel rá semmit. Tokok közül gyári szilikont/vagy bőrt tenném rá, de akár a „Mujjo” is megfelel.
-
trobi28
addikt
válasz
csaba1203 #15955 üzenetére
Ár kérdése, hogy ajánlott-e az általad kiszemelt példány? A készülék még nagyon rendben van mai is, teszi a dolgát
Ha jó áron veszed, akkor jó vétel lehet.
Arra figyelj, hogy megbízható eladótól vedd. Ne legyen megbontva (futottam már bele utángyártott kijelzősbe), nehogy letiltsák (független a tuti), gyári tartozékok legyenek meg (valami gagyi kábellel, töltővel nem jó tölteni), doboza legyen meg. Én az olyan készüléket meg sem nézem, ahol a "doboza elveszett költözéskor" című műsor van. Az egy trehány tulajdonos, ha így figyel a holmijára, akkor hogy bánhatott a telefonjával?
Próbálj ki minden funkcióját (rezgés, ujjlenyomat, wifi, kamera, stb.) és ha ok, akkor megveheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged