Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

válasz Gsx-rr #1744 üzenetére

Jaaaa hogy Te kezdted el a sztorit most, amire normálisan is válaszoltam elsőnek, utána meg jöttél itteni hiányosságaim kompenzálása kis flegma szövegeddel, és már az én stílusommal van a baj utána? Hát persze, ne haragudj már hogy másodjára erre nem fogok jópofázni.

Ha viccnek szánod meg oda raksz egy szmájlít, és felfogom, de így nagyon nem annak jön át.

A másik meg teljes mértékben megértem ha van 3-4 ember aki a tok témától behány mert abszolút nem érdekli, de mellette meg rengeteg embert érdekel mint tapasztalható, úgy mint régen téged is érdekelt. Tok/fólia topik meg már ki lett vesézve miért nincs és nem lesz... Ugye azért mert ugyan úgy a telefon topikjában a be be térők rákérdeznek, ez elkerülhetetlen, átirányítani meg felesleges ha lenne ilyen topik, mert akkor napi szinten lehet linkelgetni mindig hol kérdezze meg, és ez ugye sose kopik majd el. A másik meg mikor már lemegy a trollkodás az új iPhone topikokban, akkor nincs semmi téma szinte mert a iOS rendszer ugyan az, maga a telefonról meg nem sok szó esik, így kérdések se nagyon akadnak ezzel már utána, tok/fólia meg igen, ami így el is fér. Az a pár ember aki meg nem bírja elviselni, tovább görget és kész.

Új hozzászólás Aktív témák