-
PROHARDVER!
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tboldi #15734 üzenetére
Tok nélkül használom a telefont és azért repked is néha, szóval fogyóeszköz nálam az üvegfólia. De akkor engedtem el, mikor ~másfél hónap után a jobb felső sarkánál elengedte, és levegős lett (1 volt ilyen a sokból amit használtam). Viszont szó se róla, jó fólia a Nillkin, csak pár havonta sok azért mindig újat venni. Rengeteg félét rendeltem mire kikötöttem ennél, a legtöbb minősége tükrözte is az árát, ez a fajta viszont nagyon jó. Kicsit vékonyabb is mint a Nillkin (ezért mondjuk hamarabb is megreped, ha odaverem pont a fólia szélét valahova) és minőségre szinte ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest