- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibusz0314
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #11471 üzenetére
Igen ezekkel mind tisztában vagyok, és hidd el velük szemben is nagyon kedves voltam és illemtudó, nem úgy mint Ők velem. Degradálóan viselkedtek...Van olyan aki bemegy, és a seggét a földhöz vágja (mellettem volt egy másik hölgy...miután GSM szervízes akksit akart cseréltetni INGYEN).. De én tényleg mindig korrekten megyek be. Persze, hozzáteszem a két őzike szemem miatt, ezt nem tudhatják.
+ Maga a vizsgálattal sincs baj, mert nézze is meg, hogy pl nem-e áztattam el, vagy nem e buherált. Hanem az eljárás volt nekem kicsit kezdő tőlük. Poénkodtak, hogy ne ezzel, hanem azzal az eszközzel, várj egy kicsit alásegítünk, fogta a kis vésőszerű szerszámot. És oké.... Értenek hozzá, de azért rossz volt látni, hogy hajlik a telefont, recseg, ropog, mivel úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére.Nagyon remélem én is, hogy az a készülék amit kapni fogok, tényleg hibátlan lesz. Mert nagyon szeretem az 5S-t... A 6 már túl nagy... kis dugó vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Gitáros topic
- Politika
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Dell asztali gépek
- Ford topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest