Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
tarcsika #7035 üzenetére
A csupasz érzés a legjobb, de érdemes védeni, én a kijelzőre mindenképp tennék valamit. Mégiscsak egy érintős készülék, az ember ott nem szívesen nézegeti a karcokat. Nekem hétfőn jön meg az OTAO X-Lambo üveg, kíváncsi leszek. A hátuljára sem árt egy matt fólia, észre sem lehet majd venni, mégis védve lesz a karcok ellen. Nekem van egy eredeti, fekete Apple bőrtokom is, ami elég drága, de szintén nagyon igényes cucc. Jó fogást biztosít, masszívabb is, mint egy fólia és előzetes félelmeim ellenére egyáltalán nem "tatás" a bőr miatt (én irtózom az ilyen beletologatós meg lenyitható elejű bőrtokoktól).
Talán a telefon oldalán, az éleken végigfutó, gyönyörűen megmunkált kis sávot félteném leginkább. Azon így ránézésre ha odakoppan valamihez, tuti látszani fog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TKSTAR TK905
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vírusirtó topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest