Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ASUS ROG Ally
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Na felfrissítettem a 8.4 beta 3-ra... mivel előtte 7.1.2 JB volt és az animációk gyorsra voltak állítva így most kicsit lassúcska hatása van a dolognak, pedig nem az.
Hívás bugot nem vettem észre, igaz majdnem mindig BT fülessel használom. ott nem tudom jelentkezik-e.Ami viszont előny, hogy a vodánál 7.1.2-vel nem volt 4G-m, most pedig már van. Szerintem nem a leggyorsabb, de mindenesetre meglepően sok helyen van. Mondjuk az 5C ebből a szempontból fullos, minden 4G frekit ismer.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest