Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atee94
tag
válasz
perge666 #1574 üzenetére
Én megjelenés után 1 hónappal, de nekem még 96%-on van az akksi. Bár én nagyrészt 40-80% között használom, mert az irodában két másodperc felrakni pár tíz százalékot tölteni,80% feletti töltésre meg van egy appom ami automatikusan jelez és leszedem. Bár napjában van olyan hogy többször töltöm kis szakaszokban, de úgy látszik bevált nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
Aktív témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tea
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest