Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Sajna nem tudok mért, vagy figyelt értékekkel szolgálni, mert elég rapszodikus ahogyan használom... technikus vagyok, sokat autózom, autóban eddig 5w-ról töltődött a 12 mini, most van egy szuper magsafe töltő-tartó, ez elvileg 12w-ot ad neki és intelligensen le is kapcsol a töltés ha teli van az akku.
Mivel abszolút rendszertelen a napom (van, hogy sok autózás, kevés ügyfél és van, hogy pont fordítva) ezért nem is figyelem hogy milyen az akku, csak megérzésre tudok hagyatkozni amikor azt mondom, hogy a 13 mini akkuja jobb... de könnyen lehet hogy ebbe a magsafe töltés is belejátszik.
A váltás oka az volt, hogy 2 év után gariban cserélték a 12 minit így nem volt nehéz eladni és mindenképp a mini az én telefonméretem, szóval inkább belementem egy telekomos hűségbe, hogy még jó darabig legyen minim és ha lehet akkor az újabb. Ha tényleg nem lesz többé ekkora iphone, akkor is be vagyok biztosítva kábé 3-4 évre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest