- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy7
tag
válasz
silvergod #2330 üzenetére
Valószínűleg 7.5W-tal fogja tudni tölteni. A gyári Magsafe töltőben van valami "okosság", ami engedélyezi a gyorsabb töltést. Szerintem a Magsafe utánzatok csak tapadnak, de nem töltenek gyorsabban, mint bármilyen olcsó 7.5W-os Qi töltő. (pl. Ikea Livboj)
A 15W eléréséhez a gyári 20W-os adapterre is szükség van és ezzel is 50% töltöttség után visszavesz 7.5W-ra, úgyhogy nem akkora a nyereség. -
hkari
őstag
válasz
silvergod #2321 üzenetére
Azert én ennyire nem tenném egyértelművé
Jó telefon én is szeretem, de baj is van vele, nem csak szép és jó meg happy az élet
Android után h nincs értesítési led azt borzalmasan nehéz megszokni. Nekem ez a fekete kijelző bajom is előjött, plusz a kamera rohadt jó, de közelre kb semennyire sem lehet fókuszálni, ami S10 után nagyon sokszor megszivat. Itt is kell kompromisszumot kötni, pedig ezért az árért már nem igazán akarnék
Ettol még marad, mert tényleg jó, de ha nem céges lenne, és nekem kellett volna ráfizetnem az S10-re azt a kb 300 ezer forintot, akkor bosszús lennék nagyon.
-
SeatZola
őstag
válasz
silvergod #2265 üzenetére
Sima S20-ról váltottam, ami előtt volt az S20+. A fiamnak meg a sima S20-ról váltottunk sima 12-re. Nagyon meg vagyunk elégedve mindketten. Ma reggel vettem le 5.30-kor a töltőről, most vagyok 76%-os és 2 óra 51 perc SOT van benne. Amúgy mindenben nagyon bejön a 12-es széria. Eleinte a kijelzőolyan kicsit fura a Samsung S20 után, da 1-2 na után már ez a természetes ezt szeretem.
-
-
atirag
őstag
válasz
silvergod #1888 üzenetére
De van,hogy nem érnek el. Messenger üzenetet nagyon ritkán kapok az nincs is beállítva értesítésre.
Imessage whatsapp és viber. A viber kuka bár az sose volt a stabilság mintaképe.Minden tiszteletem mindenkié,de a környezetemben van még hasonló készülék és egy kártyával rendben van. de ha két kártya van benne akkor azért bohóckodnak.
Persze ha nem annyira van használva akkor simán lehet,hogy fel sem tűnik az felhasználónak.
A mai napom mondjuk úgy néz ki,hogy 8 óra képernyő idő . Kb 5 óra beszélgetés másfél óra navigáció és egyéb. És a hívások elég sok emberből álltak össze.
És ma még inkább érzékeltem mennyivel rosszabb a 12 mint a 11 pro. De amíg nem telik el néhány hónap addig nem viszem vissza mert tuti ugyan ilyet kapok.Hallosz : Csak nekem amíg a pro volt addig már egész jól megvoltam.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
silvergod #1865 üzenetére
Nekem csak ez az erős merülés van. Tegnap egy órát olvastam az Apple fórumát:
https://discussions.apple.com/thread/251956914?page=6
Szóval egyértelműen látszik, hogy csak dual sim esetén van ez. Bízom benne, hogy szoftveres a dolog és hamar javítják.
Egyébként én nagyon szeretem ezt a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest