Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az nem jó, hogy pl. milliószor hallottam már, hogy kocsiban szakad a bt
Már tegnap sem folytattam, mert minek, nyilvánvalóan kiderült, hogy ide is elért, ha az adott terméket jogosan kritizálják, az egyeseknek olyan, mintha az anyját szidnák, de...
Tudsz erre magyarázatot adni?Mármint a millióra... [link]
-----------(#3832) iBalu
Köszi, meg a többieknek is, akik hasonló véleményen vannak. Többet nem említem meg, ha jól számoltam, akkor ez a millió, kb brutális 4 volt a tegnapival együtt, de lehet volt 5-is, csak a fórum engine keresője bénázik, de legközelebb tényleg akkor írom le, ha megjavult, bár én erre nem fogadnék, ez már így marad, különben kijavították volna.A másik gondom továbbra is a ram hiány miatti újratöltés, ezt sem írom le többször, de naponta szembesülök vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest