Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
hát, nekem minden csak nem szakmai kiemelni egy ilyen tabletnél, hogy max fényerőn 3d játék esetén sajnos kevesebb mint 5 órát megy a gép, főleg hogy mint a példa mutatja, valaki már le is fikázta ezért, pedig ez nem a fő felhasználási terület.
de ahogy gondolod. na mind1, ez csak az én véleményem, ezért próbálom elkerülni ezeket a cikkeket, de mivel szeretem az apple termékeiket, nem mindig bírom ki, hogy ne nézzek be, és szomorúan látom hogy mi történik. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de ahogy gondolod. na mind1, ez csak az én véleményem, ezért próbálom elkerülni ezeket a cikkeket, de mivel szeretem az apple termékeiket, nem mindig bírom ki, hogy ne nézzek be, és szomorúan látom hogy mi történik.