- Milyen alaplapot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sultansmith
senior tag
válasz
Ed Parker #124 üzenetére
De nekem nem notesz kell.
Nekem egy nagyobbacska tablet kell, ami teljes értékű win10/osx-et tudna futtatni.
De már vagy 5 éve ez kell nekem.
Van laptopom, és nem akarom hurcibálni sehova, viszont ezek a nagyméretű ios tabletek csak csillivillik, funkcionalitásuk gyakorlatilag nincs a telefonom mellett. De ha lenne rajtuk egy teljes értékű oprendszer... huhúú...
K_mester: Nem keresek rosszul a magyar fizetésekhez képest, de azt kell mondjam, csak azért fizetek ki ilyen magas összeget, ami meg is éri a számomra. Külföldön sem költekeznek orrba-szájba, nagyon nagy tévedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest