Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
twosixxx
csendes tag
válasz
Kemszi94
üzenetére
Én BME-re járok, gépész szakra. Bejárós vagyok, laptopom sosem volt, tervezéshez, CAD-re, VEM-re stb itthon van asztali gép, utazáshoz, meg amikor épp bent vagyok, arra van egy iPad-em kb egy éve. Nyílván tervezni nem lehet rajta, jegyzetelni sem, de jegyzeteléshez toll és papír kell
. Arra jó, hogy olvass meg tanulj róla (sőt ez jobb mintha papíron lenne kb..). Házikhoz is nagy segítség, konzultálni is tudsz vele, mert megmutatni meg tudod erről is a tanárnak, amit épp akarsz. De ha esetleg még laptopod sincs, akkor azért átgondolnám, mit vegyek.Amúgy szerintem egyszerűen gyönyörű ez az új iPad, a 4-esem még azért felesleges lenne leváltani, de azért elgondolkodtam rajta, ahogy ezt megláttam

-
gerii
addikt
válasz
Kemszi94
üzenetére
Először is ha a BME-re gondolsz, akkor nagybetűvel van a neve. Másodszor ha nincs normális géped iPad mellé, akkor semmiképp nem lesz jó, mivel ha olyan szakra mész tervezni kell spec. programokkal.
Ha bejárós leszel, és csak tényleg az egyetemen használnád a gépet, akkor gondolom sok MIT-s filmet láttál Macbook-os hallgatókkal, akik azon jegyzetelnek. Egy műszakin nem fogsz tudni jegyzetelni géppel. Oda két dolog kell: toll és papír.
Ha kolis leszel, oda laptop kell( egy 3.generációs i proci sztem megfelel videókártya szinten is olyan tervezésre amit követelnek.)
Szóval nem lesz jó sehogy sem az iPad magában.Menőzni pedig méginkább ne, ott az a menő aki vágja a Hőtant
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Arra jó, hogy olvass meg tanulj róla (sőt ez jobb mintha papíron lenne kb..). Házikhoz is nagy segítség, konzultálni is tudsz vele, mert megmutatni meg tudod erről is a tanárnak, amit épp akarsz. De ha esetleg még laptopod sincs, akkor azért átgondolnám, mit vegyek.