Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
se film, se zene vagy egyéb szórakoztató célú dolog
Filmet nézek a tévén, zenét hallgatok a kocsiban vagy a hifin, a játékból meg már kinőttem. Ennyire egyszerű. Pont mint az okostelefonom. Nem azért van, hogy filmet nézzek rajta, játékra használjam. Hanem mail, navigáció, ha hirtelen kell akkor meg tudjak nézni valamit a neten.
Az autómban van gyárilag olyan funkció, hogy benyomom a gombot és beparkol a szabad helyre, aztán még sorolhatnám, de nem kértem hozzá, benne volt, mégsem használom.
Nem értem mi ezekben olyan kirívó. Ha lenne iPad film, játék, zenelehetőség nélkül, azt vettem volna. Böngészni használom mivel egész nap autóban ülök, a munkámhoz meg kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest