- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap #3199 üzenetére
Termésetesen ezek mind feltevések. Harverireg bistos sokkal job les a mostaninál mert nagyon sok a panas a játékok felhasnáloktól. A set-top boxot én rezervával vesek, ez már hab volna a tortán. Én inkáb annak örülnék ha benne lévö csip támogatná a h-265-ös kodek lejátsását.Akkor bistos vennék,de azis bistos hogy ez már nem 100€-ba fog kerülni.
-
legiaap
félisten
Jaj ha ez mind igaz akkor lehet lecserélem a mostanimat.
-
univerzita
addikt
-
törölt tag
Alig várom én is h lejárjon a droidos telómon a hűség és szert tehessek egy iPhone-ra, nemhittem volna h ennyire megutálom az androidot és megszeretem az IOS rendszert!
-
206 cc
senior tag
Beléptem a csapatba.Tegnap megérkezett a 16GB-s Air -em..nagyon jók az első benyomások..idáig egy samu 10.1 tabot nyúztam...ahhoz képest ég és föld a felhasználói élmény.
Na ez már a második almás ketyere rövidke két hónap alatt,de én úgy érzem nagyon sok pozitív dolgot kaptam a változtatásommal...eddig droidon bíbelődtem de az 5S is bőven túlszárnyalta minden elképzelésem...
Én minden ismerősömnek már csak ezeket ajánlom...nagyon elvarázsolt ez a minőség és működési összhang.Tudom itt is vannak hibák,de az elmúlt évek alatt rengeteget "molyoltam" az androiddal és bizony így soha nem működött egy sem... -
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3185 üzenetére
Semmit. Mondjuk én a fóliát használók táborát erősítem. Minden iPhone-om és iPad-em fóliás volt. Semmi változást nem észlelek, pedig az i5-ön 750 Ft-os fólia van.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
perfecthet #3184 üzenetére
Hát szerintem se apple,gondolom utángyártott...de magát a tabot is kinaban rakjak össze szoval szerintem mind1 hogy most honnan veszed...Aztan kitudja.
-
Urban Terror
tag
válasz
Mela Kehes #3179 üzenetére
Ezek szerint drágát.
A használati értékéből a tabinak levett valamit a fólia? -
perfecthet
csendes tag
válasz
Szabikaa20 #3183 üzenetére
Köszi,de ez nem eredeti szerintem.De javíts ki,ha az.Néztem én is ebay-t,de szerintem ezek a 25ezresek nem eredetiek.EZ viszont az,csak nincs nekik pont:
http://www.replacebase.co.uk/ipad-5--air-5th-generation---wi-fi--cellular-parts-348-c.asp
üdv -
Szabikaa20
őstag
válasz
perfecthet #3181 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
Valaki tudna mondani progit kép szerkesztésre?Konkrétan képet szeretnék lekicsinyíteni,mert szeretném feltölteni egy aukciós oldalra,de a maximális méret 0,5 mb és 800x600 as felbontás...iPhotom van,de ott nem találtam ilyen lehetöséget és facetune de az se tudja...köszi...
-
perfecthet
csendes tag
Üdv.Sikerült lezúznom az AIR-em üvegjét pár napja,de sajnos sehol nincs készleten,ahol lenne,ott meg 50 ezer ft-ot mondtak rá meg 1 hetet.Kicsit sokallom egy kínai utángyártottért,mikor a gyári glass 25 ezer Angliában,de nincs jelenleg raktáron.Esetleg valakinek van valami tippje?köszi,üdv
-
univerzita
addikt
Siastok. Tudnátok segíteni? Tegnap este lefagyot a Air. Hejrehoztam de azóta a 2 smart coverel nepkapcsolja le és fël amikor megemelem.Tehát a mágnes zár nemreagál.Valami ötlet?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nem tudom milyen fóliát vettél, az enyém 1000 Ft volt és két perc alatt feltettem.
-
csab2
veterán
válasz
Urban Terror #3177 üzenetére
Nekem ez a 3. iPad-em. Egyiken sem volt/nincs egy karc sem.
-
Urban Terror
tag
Mi a véleményetek a kijelzővédő fóliákról? Szükséges? Vettem egyet, fél óra iszonyatosan precíz pepecselést követően sikerült felhelyeznem egyet, majd észrevettem, hogy a közepén alá szorult egy szöszmösz. 2500HUF kuka
A kijelző Gorilla Glass? (kevés róla az infó)
Van egy Lumia 800-asom, annak is GG a kijelzője, tokban hordom, mégis van rajta két kis karc. -
erdoke
titán
Igen, ez egy új füles (Jawbone Era), de van vagy 8 jó minőségű fülesem. Az iPhone is azt csinálja egy ideje, hogy nem vált simán két füles között, tehát ha pl. lemerült az egyik, és folytatnám a könyvet a másikon. Előbb BT ki/be, aztán gond nélkül kapcsolódik. Ez a második legnagyobb problémám iOS 7 alatt az AppStore vacakolások után.
-
csab2
veterán
Nálam semmi gond nem szokott lenni a BT fülessel. Imádom, hogy az iPad-en hallgatom vonaton a Deezert a BT fülesemmel, miközben a füleshez a telefonom is csatlakoztatva van, és fogadni is tudom a hívásokat a fülesen egy gombbal. Hívásokat a telefonról indíthatok (nem tud hanghívást a telóm), ha befejeztem automatikusan megy tovább a zene az iPad-ről. Ez így klafa! Ráadásul a BT fülesem töltöttségét is kijelzi az iPad.
Lehet, hogy csak elsőre csinálta egyébként.
-
csab2
veterán
válasz
univerzita #3168 üzenetére
Most nézem, hogy a "redőny" első oldalán nincs, de a 2-on (vagy középsőn, ha úgy jobban tetszik) ott van, hogy "Aranka napja van". Ez így okés.
És még egyszer köszi! -
zorromoto
senior tag
Használ valaki evomail-t ?Nem tudok megnyitni file-t pl egy xls csatolmányt.
-
erdoke
titán
Csatlakoztattam egy BT fülest, hogy megnézzék egy TeCső videót, de a WiFi forgalom teljesen meghalt. Ki/bekapcsoltam a WiFi-t, és utána ment együtt a kettő.
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20 #3169 üzenetére
A Filmtekercs az eszközön van, a Photo stream a felhőben. Utóbbi max. 1000 képig szinkronizál, viszont több eszköz között is. Tehát ha van 3 iPhone és 3 iPad a családban ugyanazon Apple ID-hez társítva, és mindegyiken be van kapcsolva a stream, akkor nem egyezik meg egyiken sem a Filmtekerccsel, de van átfedés.
-
Szabikaa20
őstag
Mi a kulonbseg a filmtekercs es a fotostream között?A képek mindkettöben benne vannak és ha az egyikböl kitörlöm a másikban ott marad...Nem lehet egyikböl kitörölni?
-
univerzita
addikt
Köszi, én is beállítottam.
Csak az vele a bajom, hogy a lehúzható értesítési "redőnyön" nem jelenik meg, hogy adott napon milyen névnap van. Képzeld ma engem a naptár maga figelmestetett hangal hogy mijen névnap van ma. Csak az a baj hogy mivel nálam a slovák és a magyar névnap is benne van de csak a slovákra fidyelmestetett. Ast tettem bele elsönek úgy lehet azért. Esetleg ha éslels valami hasonlót írjál. -
userasdf
újonc
tegnap vettem meg az ipad retina minit , köszi mert sokat segítettetek a beüzemelésnél illetve
az ois megismerésében , köszi -
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #3161 üzenetére
Nekem sajna ilyen mappám nincs.csak egy sima photos mappa azt csókolom .
-
zorromoto
senior tag
válasz
univerzita #3158 üzenetére
Ezt a funkciót hol érem el?nem találom
-
csab2
veterán
válasz
univerzita #3155 üzenetére
Köszi, én is beállítottam.
Csak az vele a bajom, hogy a lehúzható értesítési "redőnyön" nem jelenik meg, hogy adott napon milyen névnap van. -
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
Létezik olyan App amivel el tudom érni a Google táramba levő fényképeket ? -
Uzmany
őstag
válasz
univerzita #3155 üzenetére
Sikerült, működik. Nagyon szépen köszönöm.
-
univerzita
addikt
Mivel én nem magyarul hasnálom a ipadet lehet hogy nem minden pontos fordítás less. Tehát nem közvetlenül a naptárt nitod meg. Megnitod a ipaden a Beálitásokat.Bal felén a iCloud alat megnitod a Mail-kontaktok-naptár. Megnilnak a mailok amiket hasnáls és a alsó resén van hogy hozzáadni. Ha est megnitod akkor mejelennek a hozzá adható lehetöségek-iCloud-Google-Yahoo. Legalul les ojan hogy ,,máss". Megnitod és megjelenik hogy Email alatta a Kontaktok éss lagalul a Naptárak.Naptáraknál a masodik mezöbe az al hog hozzáadni naptárt. Est megnitva megjelenik egy mezö amibe beírod http://lka.hu/other/nevnap/ éss ablak job felén megjelölöd a hozzáadást. Remélem sikerül. A nem hejes írásert elnézést. Esetleg jelezd hogy sikerült.
-
Uzmany
őstag
válasz
univerzita #3153 üzenetére
Szeretném azt is, hogy hogyan kell. Köszönöm szépen.
-
Uzmany
őstag
Meg lehet oldani, hogy a naptárban megjelenjenek a névnapok?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest