Új hozzászólás Aktív témák
-
Joubert
tag
Ezt vajon hogyan?eddig úgy használtam az iPadet h amikor nem, akkor kikapcsoltam (pl. éjjel, de volt h napközben is végig) úgy ment el amióta megvan átlagosan 15-16 órát. Most utolsó töltés óta kipróbáltam h ha nem kapcsolom ki mennyivel merül jobban... Es hat ez lett. Ez azért van mert a ki-bekapcsolás (egy töltési cikluson belül kb.5-6) ennyivel jobban meríti?! A felhasználás ugyanaz, 50%net 30%facebook 10%játék 10%youtube. A fényerő annyin van ami látszik, de automatikus, jobban is ki szokott vilagosodni, de nagyrészt így...
-
Joubert
tag
-
Joubert
tag
milyen olyan program van ami ha lehet ingyenes és tudok a gépről streamelni videokat? Ezt az Air Playit HD-t leszedtem, látja is meg minden, de még egy sima minőségű videot nem tud folyamatosan streamelni, a HD-kat meg el sem indította... :S ja és olyan létezik hogy pl a lejátszott zenét (pl spotify) streamelem tv-re?! (okostévére)
-
Joubert
tag
Ez jó üzemidő nem?! screen
-
Joubert
tag
épp van ipad air a Tnél... rendeljétek akinek onnét kell!
(R mini is van...
)
-
Joubert
tag
nagyon láma, de most jöttem rá asszem hogy amelyik ipadnek van a tetején a hátlapon ilyen fekete baszás középen az cellularos is, amelyik egybefüggő felület az meg csak wifis?! az miből van a tetején vagy az mi egyáltalán? ez a mininél is igy van? wifi - cell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest