Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
szeretek fényképezni,de dipotriakorrekció szart se ér..
5-6 dipotria is,eltér a két szemem
mivel tükrös a gépem kénytelen vagyok szemüvegben nézni bele,végeredmény szemüvegemet hozzányomom az arcomhoz sokszor,és maszatos lesz...távcső még el-elmegy,de azt is szemüvegbe nyomom inkább....
nálam ez a technika kilőve,talán kontaktlencse segítene csak!
-
majom2
senior tag
na pont ez a gáz. háttérvilágítással úgy is tudok olvasni ha alszik melletem már a csaj - és ez egy nagyon fontos szempont. vagy egyszerűen csak elalszom olvasás közben, kütyü lekapcsol, viszlát - nem kell arra ébredni 3am-kor h ég a villany.
#152: hmm... egyet meg kéne nézni, de azért én nem hinném h nem cseszi szét a szemet hosszabb távon... nameg gondolom elég klausztrofób érzés lehet

-
joey04
titán
na most teljesen egyetértek
más: itt tényleg azon (is) megy a vita, hogy ez kiválthat könyvet meg újságot? Hát azt az érzést semmi nem tudja visszaadni, amit egy igazi újság vagy könyv nyújt akár van rajta alma akár nincs. ez egy vicc. a legizgalmasabb könyv élvezeti értéke is legalább a felére esne, ha valami kütyün kéne olvasnom.
-
Ulkesh
őstag
Butaság, mivel nincs semmiféle verseny a nagy gyártókkal.
Saját célra gyártanak ezért senkivel sem versenyeznek.De egyelőre még azt tanácsolom, hogy a procival kapcsolatban ne akarjunk véleményt mondani, mert nem tudni mire képes. Lehet meglepetés mindkét irányba is.
Várjunk meg egy konkrét leírást róla, hogy mit tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 októberig Alza garis számlás kézi konzol handheld PC gaming gamer
- Lenovo Y520 I5 7300HQ GTX 1050 TI 16gb ram 256/1Tb
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest