Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
-
sb
veterán
Ugyanezt írtam. A hw sem gond, mert filléres tétel. A droiddal sincs gond szerintem mert sokrétű. Némi irányítás optimalizálással teljesen jó TV-re is éppúgy mint bármi másra... sőt, ugye XBMC/Kodi is van droidra, tehát ez is kipipálva. (Persze finomságokra nem jó a droid, 24p és társai, de kommersz használatra teljesen jó...)
Nem próbáltam még a PVR részt, de pl. abból is túrni kell a netet normális PC-s megoldás után is, TV-kben lévők okosrendszer meg nem okos mellett is a vicc kategóriába tartoznak. (Pl. Samsung nem tud felvenni és lejátszani egyszerre a normál menüből. Ha megy a felvétel akkor smartból viszont megy mellette a lejátszás is. De pl. EGP se megy felvétel mellett asszem.)
Szóval filléres hw + 2-3 tuner mindegyikből. Mellé droid megfelelő, a lényeg a frontend sw, amiből az XBMC bármit bealáz szolgáltatásokban, mellé vmi jó PVR kieg + netes egyéb pluginek. Áll-leejtős bárkinek egy ilyen kombó, akár szereti a smart rendszereket akár nem. Maguk a szolgáltatások egyben.
-
kenand
veterán
Csak az XBMC nagyon kirrorratlan, és csak kevés hardweren megy megfelelően (főleg Linux alatt).
Android alatt még csak el megy, de ott meg a Lassú android+lassú XBMC már legalább 4 magos SOC-ot igényel és még azon sem fürge.
Mini Linuxra telepített XBMC az fürgén teszi a dolgát, de alig található olyan ARM soc amire megfelelően megírták volna...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, miért nem lehet kapni olcsó, de nagy méretű full HD monitorokat TV tuner funkció nélkül. Pedig biztosan lenne rá igény. Mert ahogy a (csak) monitor választékot nézem, ott nagyobb méretben csak 4K monitorok vannak, és nyilván méregdrágán, ugyanakkor filmnézésre egy 30-50 col közötti, de csak 1080p felbontású optimális lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest