Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Vesa #49 üzenetére

Ugyanezt írtam. A hw sem gond, mert filléres tétel. A droiddal sincs gond szerintem mert sokrétű. Némi irányítás optimalizálással teljesen jó TV-re is éppúgy mint bármi másra... sőt, ugye XBMC/Kodi is van droidra, tehát ez is kipipálva. (Persze finomságokra nem jó a droid, 24p és társai, de kommersz használatra teljesen jó...)

Nem próbáltam még a PVR részt, de pl. abból is túrni kell a netet normális PC-s megoldás után is, TV-kben lévők okosrendszer meg nem okos mellett is a vicc kategóriába tartoznak. (Pl. Samsung nem tud felvenni és lejátszani egyszerre a normál menüből. Ha megy a felvétel akkor smartból viszont megy mellette a lejátszás is. De pl. EGP se megy felvétel mellett asszem.)

Szóval filléres hw + 2-3 tuner mindegyikből. Mellé droid megfelelő, a lényeg a frontend sw, amiből az XBMC bármit bealáz szolgáltatásokban, mellé vmi jó PVR kieg + netes egyéb pluginek. Áll-leejtős bárkinek egy ilyen kombó, akár szereti a smart rendszereket akár nem. Maguk a szolgáltatások egyben.

Új hozzászólás Aktív témák