Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
Menthirist
üzenetére
Tablan tudok jelszavas wifire csatlakozni rola, es alapvetoen nagyjabol stabil.
De ha fontos a folyamatos megbizhatosag, es nem raknam fel, pusztan azert, mert nem stabil valtozatnak van szanva, nem volt annyit tesztelve, stb..
Nekem eddig meglepoen stabilnak tunik, de ki tudja, hogy ket het mulva egyszercsak nem lesz-e vele valami problema. Tovabba L-en CSAK ART van, amelyik app nem kompatibilis vele (amibol azert talalni), az buko, es nem tudsz dalvik-ra valtani.
Es a hackelos tortenetek is neccesek rajta egyelore, root pl epphogy van ra de sok app nincs felkeszitve meg ra igy nem tudja hasznalni, gravitybox termeszetesen nem kompatibilis ART-tal, stb.
A tablamra en azert raktam fel batran, mert ott nekem jobban megengedheto, ha valami nem mukodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest