- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
E.Kaufmann #197 üzenetére
Van köze de nem nagy probléma, mint írtam.
A lényeg a kernel ugye mert az kommunikál a HW-val, ami felette van csak a csili-vili sallang.Szerintem azért a bootloder többé kevésbé azért szabványos (persze vannak gyártó specifikus dolgok), és a fenti CM telepítőből is látható, hogy ezért a kompatibilitás annyira nem nagy probléma, szóval az áthidalható.
Viszont a kernel és a driverek annál inkább, a kernelt ugye rá kell fordítani az adott rendszerre, azt meg szerintem nem akarod a telón csinálni szerintem.
-
<Adamsky>
nagyúr
A Holo depis felülete után most kapunk egy ilyen színes metroszexuálisat. Talán látni kellene működés közben, de így a képek alapján nekem nem igazán tetszik. De a lényeg úgyis a motorháztető alatt van. Az pedig ígéretesnek tűnik.
-
Nekem tetszik ez a letisztult design...
-
Android nem egy (GNU?) Linux disztribúció, hanem csak a kernel közös, bár asszem vannak/voltak kis különbségek. PC esetén meg elég gyakran valami általános kernelt használnak.
Az egységes BIOS/EFI-nek sok köze van, hogy ne kelljen ezerféle telepítőlemezt készíteni ezerféle gépre. Amíg be nem töltődik egy alap rendszer, addig egy szabványos felületet nyújt a bootolás megkezdéséhez. Persze a PC-s procik kompatibilisek bizonyos szintig egymással. -
vicze
félisten
válasz
bodiiren #181 üzenetére
Uh, hol is kezdjem?
Egyrészt semmi akadálya, hogy ezt megtedd most is, amit leírtál.
Se Linux-ot se Windows-t nem 0-ról telepíted, hanem egy teljesen kész csomagot minimális konfigurációval.
Ráadásul PC esetén 1 azaz 1 db. CPU architektúra van, és egy szabványos felépítés. Mobile eszközök estében hiába ARM minden, iszonyat változatos a felépítés valójában, bármilyen hihetetlen de sokkal változatosabba HW mint PC esetében. Ahol pl. van 2 CPU architektúra és 2 GPU.Azt is szögezzük le, hogy az Android egy Linux, teljesen ugyan úgy lehet felrakni bármire mint egy Linux-ot, ezért is tudja az Ubuntu a kernelt hasznosítani az androidból saját OS-éhez. Én nem a egy random Linux se fog mindenen egyből működni, simán megeshet hogy fel se tudod telepíteni, mert olyan a laptop gyártója olyan csodás speckó bootlodert rakott rá, belefutottam már...
A kernelt minden eszközre le kell fordítani, ez PC-n valós időben nem probléma, de egy mobile eszközön nem feltétlen szeretnél pár órát azzal tölteni, hogy forrásból fordul a kernel rá, így előre fordított kernelt kapsz minden driverrel csomagban, így a ROM telepítés pár perc.BIOS/EFI-hez az égvilágon semmi köze az egésznek. BIOS már 15éve ki kellett volna haljon a halálba. Az EFI pedig egy ugyan olyan bootloder, min ami minden androidos eszközön megtalálható. Viszont a bootloder gyártó specifikus, és minden gyártónál más, ráadásul a bootloaderk többsége zárt, így nem tudsz a rendszerhez nyúlni. Viszont androidon a Fastboot és az ADB interface-el teljesen szabványosak, így a fenti CM installer is ezeken keresztül működik, ha a bootloder nyitott.
Kihagytam valamit?
-
bodiiren
csendes tag
válasz
E.Kaufmann #190 üzenetére
Lehet.
-
ttiimdr
tag
Végre sikerült lemásolniuk a Metro notificationt is, az első dolog amit felrakok új telefonnál. Ja és a Fleksy-t(ott sincsennek elválasztva a gombok és mégis nagyon jól használható, a legszebb billentyűzet az univerzumban).
-
válasz
bodiiren #187 üzenetére
Akkor meg nem mindegy, hogy leszedsz egy komplett fw-t? Azért linux kernelhez mikor láttál ilyet? (vannak nvidia és amd videókártyához zárt meghajtók telepítővel a nagyobb disztrókhoz, de azért nem jellemző )
Ok, amúgy vannak ilyen jellegű fejlesztések, mert kísérleteznek moduláris telefonokkal, de szerintem ott is az alaprendszer be lesz betonozva. -
KraX
őstag
Es a METAL API miatt is marad inkabb az es a win ha megkapja majd a dx12-t ha jol olvastam. Szerintem a fenti API-knak akkor lesz igazan jelentosege ha ki fogod tenni a jatek kepet nagy kepernyore ahol sokkal jobban elo fognak latszodni a grafikai reszletek illetve hibak.
Hogy ON is legyek, nekem tetszik az uj design. Nehany helyen kifejezetten hasonlit egymasra az adroid L es az iOS mind funkcionalitasban mind kinezetben, ertem ez alatt pl a layeres megvalositast vagy az app valto feluletet peldaul.
Kifejezetten tetszik. -
bodiiren
csendes tag
válasz
E.Kaufmann #185 üzenetére
De őszintén, ki az aki bajlódna driverekkel?
Hát az install-szoftver. Miért gondolod, hogy egy "embernek" kellene bajlódnia?
Nekem mindegy, hogy egy install szoftver van hozzá, vagy egy egész DVD-nyi, ha aztán azt saját maga elintézi. Így van ez az asztali gépeknél ősidők óta. Itt is lehetne ugyanígy. Egy PC-ről Windows, vagy Linux alól szépen és automatikusan fel tudná magát rakni az install szoftver.
-
-
De őszintén, ki az aki bajlódna driverekkel? Egy olyan laptop esetén is, amihez van oprendszer, már kapásból fent van minden. Már telepítőt se adnak, hanem van egy recovery partíció, oszt csókolom. Nem mondom, hogy nem örülnének sokan, egy nyílt mobiltelóplatformnak, ami el is terjedt, de még többen le sem sz....
-
válasz
E.Kaufmann #182 üzenetére
A BIOS-t meg tudnák oldani, ha akarnák. Ez a gyártón múlik.
A drivereket pedig külön telepítőcsomagként el lehetne készíteni, mint ahogy pl. a PC-khez mellékelnek telepítőlemezt.Itt egyedül a gyártói érdek az, ami ezt nem engedi szvsz.
(Bár azt nem tudom, hogy a PC-knél miért tudott végbemenni ez a folyamat, és a mobiloknál miért nem...) -
válasz
bodiiren #181 üzenetére
Talán mert nincs egy egységes BIOS/EFI ezekre az eszközökre, valamint egy PC több tárhellyel és memóriával rendelkezik ezért nem akkora gáz ha a kernelhez hozzácsapnak több ezer meghajtóprogit, egy alap/középkategóriás mobiltelónál viszont ez már elég sok helyet venne el a firmware-ből.
Amúgy ott az Android x86 a PC-kre -
bodiiren
csendes tag
Mikor ér el oda egy Androidos oprendszer, mint mondjuk asztali gépeknél a Linux? Hogy bármelyik gépre felrakhatom és menni fog. Félreértés ne essen, nem asztali gép tulajdonságokat várnék el, hanem azt, hogy saját magam fel tudjam installálni egy tetszőleges androidos gépre és azon valóban működjön. Mert most ugye az van, hogy a gyártónak kell rajta "simogatnia". Miért is? Alig egy tucat alkatrészgyártó van ma. A többi csak készre gyárt, úgymond tokoz. Akkor miért ne lehetne egy install készlet, amiből majd saját maga kiválasztja, hogy arra a gépre pont mi kell belőle és felrakja.
(Költői kérdés volt, nem kell komolyan venni.)
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #164 üzenetére
Az akksi nagyon jó hír! Bár elsősorban szerintem a készenléti (alvó) állapotban levő fogyasztáson kellene kicsit még reszelni, mert amennyire nem szeretem a szifont, meg az ipad-et, de azokat ha nem használtam, és csak ültek az asztalon, akkor mégfél nap múlva vagy egy éjszaka múlva is csak 1-2%-ot esett a töltöttség, ehhez N4-alatt flight módba kell telnni a telefont, és még úgyis néha többet eszik. Vagy ipad flight módban egy hét alatt alig vesztett a töltöttségből, amit még nem igazán tudtam droidon produkálni semmilyen eszközömmel eddig.
-
"Erre a lapra tartozik a do not disturb, azaz ne zavarj mód is, melyet a hangerőszabályzó gombok lenyomásakor megjelenő dialogon keresztül érhetünk el, bekapcsolásával blokkolva a bejövő hívásokat; mindez részletesen testre szabható és automatikusan, időhöz kötve is aktiválható."
Ezt ügyesebben oldja meg egy alkalmazás, a Shush!, amelyet az alapvető appok közzé ajánlok a tisztelt fórumozó pajtásoknak. Az app a némítás hatására feldob egy nagyon könnyen kezelhető felületet, amelyen egy mozdulattal állíthatjuk be, hogy meddig kívánjuk lenémítva tartani készülékünket.
Az olyan feledékeny egyének számára, akik lenémítják és úgy felejtik a telefonjukat (mint mondjuk én), nélkülözhetetlen.
Így néz ki:
[P
És innen töltöd le MOST:
Google Play - Shush! -
GeorgeV
aktív tag
Tisztára WinPhone8. Na végre középen van az óra a lock screen-en.
-
gabancs
addikt
Óriási mérnöki bravúr kellett eme "ütős designe" megalkotásához. Lassan annak fogunk vezényszóra tapsolni, hogy lehet még a tárcsázót használni.
Lehetne ez még akár elfogadható is, de ezekkel a színekkel....
Csak nem megint jön az LSD korszak? -
ddekany
veterán
Hát tényleg vazze, mekkora fejlődés, hogy átdizájnolták megint... és erre élvez/hány mindenki. Cikk író szerint is már vagy 3 éve nem változott komolyabban és ezért úúú de ideje volt. 10 év múlva már havonta fogják átszabni a felület dizájnokat, mert az előző már 30 nap után iszonyat "uncsíÍí". Ja és mindegyik cég vezényszóra u.a-ra, ami épp a havi divat. Még jó hogy ilyen lényeges dolgokkal foglalkozik mindenki. Elvégre ettől eltekintve minden maga a tökély. (Kár hogy mai napig gond, hogy néha alig értem mit mond a másik... talán elsősorban a szolgáltató sara, de csak mondom, hogy ez kutyát nem érdekel, nem versenyelőny ha ez jó. Csak a hülyeség a versenyelőny.)
-
norbert1998
nagyúr
Nekem speciel rohadtul tetszik, és mint szint az élményben én a miui mellé tenném, bár elég különbözőek. Nekem pont bejön ez a letisztultság, jelenleg is l témát használok a cm11-en. 1234%,hogy nem kapjuk meg hivatalosan, de talán, nagyon talán, ha bagyusz 4.3-as gyári kernelre tudott fordítani hibátlan 4.4.4-et art-al, akkor van rá esély, hogy azt is meg tudja oldani.
-
Qukac
tag
Szerintem ez nem a fejlesztőkre vonatkozna, hanem a gyártókra, akik mindenféle costum ui miatt húzzák a frissítést, vagy emiatt mondják, hogy nincs. Ez lenne a legjobb rendszer szerintem, hogy megkapod a stock androidot és utána te döntöd el, hogy kell-e sense vagy bármilyen más costum ui, ha igen irány a play és lesz egy csomó opciód.
-
-FreaK-
veterán
Úgy látom én vagyok egyedül, akinek tetszenek az új navi gombok
-
Tidzsimon
őstag
A playstation gombokon kívül tetszik.
-
válasz
dozsabalint #164 üzenetére
Akksival egyébként 25-30%-kal tovább bírja, mint a 4.4.4.
Na, ez nagyon jó hír!
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Menthirist #153 üzenetére
Miért ne tudna jelszavas wifi-re csatlakozni...
? Még rejtett jelszavasra is simán felmászik. Semmi gond nincs vele ilyen téren. Ami probléma van, hogy néhány app nem igazán szereti még: pl Dropbox. Korábban JuiceSSH, Google docs, sheets, Twitter sem működött vele, ezeket már javították is.
Akksival egyébként 25-30%-kal tovább bírja, mint a 4.4.4. -
assemble
addikt
válasz
Tablan tudok jelszavas wifire csatlakozni rola, es alapvetoen nagyjabol stabil.
De ha fontos a folyamatos megbizhatosag, es nem raknam fel, pusztan azert, mert nem stabil valtozatnak van szanva, nem volt annyit tesztelve, stb..
Nekem eddig meglepoen stabilnak tunik, de ki tudja, hogy ket het mulva egyszercsak nem lesz-e vele valami problema. Tovabba L-en CSAK ART van, amelyik app nem kompatibilis vele (amibol azert talalni), az buko, es nem tudsz dalvik-ra valtani.
Es a hackelos tortenetek is neccesek rajta egyelore, root pl epphogy van ra de sok app nincs felkeszitve meg ra igy nem tudja hasznalni, gravitybox termeszetesen nem kompatibilis ART-tal, stb.
A tablamra en azert raktam fel batran, mert ott nekem jobban megengedheto, ha valami nem mukodik. -
Nuada herceg
őstag
Hát én kíváncsian várom már!
És mint htc One tulajdonos, tán meg is kapom még a telóra.Eléggé tetszetős a design. Kicsit az érintőgombok ikonjai nekem is furcsák,
de biztos meglehet szokni. -
Integra
titán
válasz
olvasgasd a nexus5 topicot, ott megtudsz mindent, mert páran már püfölik ezerrel
-
Blyan
félisten
válasz
Bar nem hasznalom, de mivel Preview változatrol van szo szerintem minden működik rajta, legfeljebb csiszolva lesz rajta még itt-ott.
-
Akik használják már: nagy lemondásokkal jár használni? Mármint van egy nexus 5-öm, ami a mindennapi munkámban is segít, de érdekelne az új L. Ha mondjuk nem tudok jelszavas wifihez csatlakozni vele, az gáz, mert otthon is, és a cégnél is azért jó ha tud (a netcsomagom sem bírja örökké), de ha megoldható, ha lehet vele telefonálni, netezni, programokat használni, stb, tehát nem kell a 4.4.4-hez képest túl sok mindenről lemondani... akkor érdekelne
-
Blyan
félisten
Nem olyan rossz ez, de mindig déja vú érzésem van.
-
tDr1v3r
veterán
Nekem eddig nem tetszett a vanilla droid, de ez a felület elég jó lett. Az ikonok mondjuk nem koherensek szvsz, de még gyúrhatnak rajtuk... viszont overall remek, a JB-nek ezzel kellett volna debütálni, nagyon látszik rajta hogy elég sok időt töltöttek el vele, nem is hiába... mindenképp pozitív, így már van értelme vanilla rendszerrel használni a Nexusokat és a kínai telókat napi szinten a magamfajta vizuálfétises geeknek is.
Csak ne létezne a MIUI...
-
FLATRONW
őstag
Az ART-t hol tudom bekapcsolni, mert a fejlesztői beállításokban nem jelenik meg ez a lehetőség? (Jelenleg a 4.4.4-et használom)
-
Uzi74
senior tag
USB Audio támogatást meg tudja valaki erősíteni az L preview-ban? (úgy értem hogy valóban működik is)
-
Tomi_Ohl
veterán
Tudtommal Bochanak és Legenddnek van BB Z10-e, Legenddnek emellett iPhoneja is van, Bog pedig egy Lumia 1020-at is használ, úgyhogy jelen vannak az általad felsorolt OS-ek a szerkesztőségben.
Cikkhez: szerintem nem igaz, hogy valósághűbbek lettek az animációk. Eddig minden onnan jött elő, ahova rákattintottál. Most minden a képernyőn kívülről úszik be. Nem tudom, miért lenne ez kőnnyebben emészthető az átlag usernek.
-
halkow
őstag
nekem tetszik
ideje volt már egy jó átszabásbak -
mrhitoshi
veterán
Érdekes, hogy mekkora hatással van a világra a MS. Wandroid Phone.
Minimalizmus mindenhol...
Egyébként nekem bejön. Végre felérték itt is ésszel a készítők, hogy a 21. században élünk, és tombol a minimalizmus. Nekem tetszik az új felület. -
Lomha 8V
addikt
Első blikkre nem rossz. Furák a színek, de biztos vagyok benne, hogy csak azért ilyen üvöltőek, hogy mindent élesen el lehessen különíteni.
-
AS
félisten
Értelme annyi hogy Samsung LG HTC Sony és szinte minden cég majd ráhúzza megint a saját felültét .
-
assemble
addikt
válasz
Donkeysaurus #131 üzenetére
Miert ne lehetne ott is? Csak a programon mulik, ami a home screen-en a launcher. Hogy pl n7-rn miert nem a google now a default launcher, arrol pont most beszeltunk.
-
WinPho
senior tag
Az a kör, háromszög, négyszög kombó a legrosszabb az egészben. Mint valami médialejátszó...
Van egy-két csúfság még a rendszerben, de jó ez a flat irányzat!
Csak flat és flat között van különbség...
-
bajaki
őstag
Nekem személy szerint nagyon tetszik, alig várom, hogy kipróbálhassam.
-
Donkeysaurus
csendes tag
Valaki elárulná, hogy miért nem lehet a tableten is áttetsző az értesítési sáv és a nav. sáv? Tudom, hogy egy launcher megoldja, de akkor is...na! és azok a szoftveren gombok! randa!
Összességeben tetszik az új UI és a motorháztető allatt lévő változások.
-
BobTail
őstag
"Jelen sorok írója a megjelenés óta aktívan használja az L bétáját" - ezt kellett volna a WP8.1 bemutatós cikknél is, és akkor nem lett volna olyan hiányos és felületes
-
Zoja™
őstag
-
lcee79
addikt
Beírtam a keresőbe "háromszög, négyzet, kör" és ilyen találat jött ki
„a kör a végtelenséget, az örökké megújuló létet, körforgást, szellemiséget, egységet, az eredendő tökéletességet és harmóniát jelképezi; a négyzet zárt teret, bezártságot, korlátozást, megmerevedést, anyagiságot szimbolizál. A kör négyzettel a mennyet és a földet jelenti; a háromszög az ellentétek feloldásának jelképe. Két ellentétes erő harmóniában kapcsolódik össze a harmadik pontban. A hármas egység a spiritualitásban az Atya, a Fiú és a Szentlélek összetartását ábrázolja. Jelképezi az apa, az anya és a gyermek egységét, és a világ három szintjét (mennyország, föld, alvilág).”
"Maja naptárban a végpusztulást jelképezi"
Érdekes....
-
Ádám16
addikt
Nekem nem tetszenek egyszerűen ezek a színek, túl világosak. A Holo ui alapjáraton jobban bejött.
-
vicze
félisten
A Google-nek egyre inkább az a stratégiája, hogy minden appot "kimozgasson" a default-ből, és Play-be rakja, így frissíteni tudja őket simán store-on keresztül. "Disable" működik szerintem mindegyiken szóval letiltod és eltűnik(fejből nem tudom mindet lehet-e). Azok az appok, amik kikerülnek az AOSP-ből nem kapnak frissítést, így a Browser, az SMS app, kamera app változatlan marad és nem fejlesztek AOSP-n belül, és minden gyártó írhat sajátot, ez az egész lényege, hogy minél inkább a Core OS-re korlátozza az AOSP-t és igazából ne egy full használható OS-t kapja egy fordítással.
Azt értsd meg, hogy a aktuális Nexuson nyújt egy Google élményt, azaz ott azok a default appok amik.
A többi marad minden a régiben. Régi app marad, ami új az meg töltheted Play-ből.
Most komolyan az a 100MB+ tárhely zavar amit úgy max. foglalnak? -
Steve1207
veterán
L, mint lollipop elméletileg.
Az egész át van szabva, van itt elég változás nem kell azon aggódni. Egyébként az merült fel, hogy, ha ennyire egységes az egész, akkor mi értelme lesz a gyártóknak az egyedi felületét rátúrni? Nagyon nem lesz összhangban a jelenlegi állás szerint, amennyit szoktak általában módosítani rajta. Mármint nem éri meg vele foglalkozni nekik se, hisz alig kell valamit módosítani az egységességen, szemben az előddel. -
Yooha
aktív tag
Ez a háromszög/négyzet/kör elég furán néz ki, a többi az meg nagyjából olyan mint volt, legalábbis nem sok eltérést látok. Háttér, gombok, betűk, számok.
Más: Ennek nem lesz valami édességneve, csak L? -
Steve1207
veterán
válasz
vrgkrisztian #8 üzenetére
Detto, mindegyik stock felületet szerettem, de a Holo-tól kiráz a hideg. Sense-et szeretem, ott hozza az alap droid sebességét mindig, de a többi olyan ocsmány, talán még az LG UI-ja kezd beérni szépen.
Részemről jöhet szépen, esztétikus, letisztult az egész. Még a végén tényleg Nexus-om lesz a következőleg
-
Integra
titán
válasz
assemble #110 üzenetére
érdekes ez, mert hiába használunk hangoutsot, a messagest nem lehet uninstallálni. ahogy a google a newstand etc témában is változásokat eszközölt, aztán mégis ott vannak még az újak mellett a régiek, amiket meg amúgy már nem használ az ember és nem lehet ezeket kitörölni az os-ből. ez lesz az 5.0-nál is? vagy itt már csak a hangouts meg a többi újítás lesz a default?
-
Flyme
senior tag
Nagyon nem lesz ez igy jo,ha a Google leepiti a Holo UI-t erre a flat dizajnra,amihez nagy valoszinuseggel majd a gyartok is igazitani fogjak a sajat ui-jukat ,boven eleg belole ios-en es wp-n..
-
BalanceR
addikt
Amikor a Google megvette a Timely fejlesztőcsapatát, reménykedtem, hogy ebbe az irányba megy el a UI design....
Sajnos nem... -
assemble
addikt
De, valszeg igy lesz most is. Mondom, az N7 2013-nal, az L preview-ban is az AOSP launcher a default.
Igy csinaltak mindig is, es semmi jel nincs arra, hogy ezen barmikor valtoztatni akarnanak.Szerintem ez egy gesztus a felhasznalok fele, hogy nem akarnak "rajuk eroltetni" semmilyen google appot (akkor sem, ha az egyertelmuen jobb, mint az AOSP alternativaja). Sokaknak pl nem tetszett a Hangouts app amikor megjelent, igy akik olyan telot hasznaltak, amin nem az volt a default (mint az N4), azon Kitkat-ben sem az volt, ennyivel is tobb valasztasuk volt. (ellenben ha alapbol a Hangouts lenne es hianyozna az AOSP sms app, azt utolag felrakni valszeg sokkal macerasabb lenne.) Az uj telokon meg ahol alapbol az volt a default, azt mar ennek a tudataban vehette meg mindenki, igy ott sincs semmilyen kenyszerites valtani.
-
HawerKing
őstag
Remelem nemsokara jon a Galaxy Mini 2 re is
hehe
Viccet felre teve ideje volt mar egy ilyen nagyobb frissitenek es egy atfogo megjelenes modositasnak, a Holo nemigazan volt latvanyos s mar elegge uncsi is volt.
-
Eclips21
őstag
hat nagyon ronda, de majd eloben minden kiderul
-
törölt tag
Saját véleményem: nagyon rondák az ikonok, de a gyártók úgyis megoldják. Egy megszokottan jó Samsung TouchWiz felülettel remek lesz.
-
Integra
titán
válasz
assemble #100 üzenetére
persze, az világos, hogy az os teljesen ugyanaz, nincsen diffi. bosszantó volt amúgy elsőre, de megoldja az ember
és ilyet most is eltudok képzelni. de ha a gugli nagyot akar gurítani, akkor nem fogja ezt most megcsinálni, hanem egységesen kitolja mindenre kompletten, módosítások nélkül.
-
eventus
veterán
válasz
Psychopeti #98 üzenetére
Hidegburkolok elore
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest