Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Továbbra sem biztos, hogy leesett.
Ahogy én értem, nanoméretű egyszerű funkcióval bíró analóg áramkörblokkokat kötnek össze tömbökbe (valószínüleg a tömbök összekötésére szolgáló kapuáramkörök vezérlésével - gyakorlatilag a vezetékeléssel - lehet programozni) A gyorsaságát elvileg az adja, hogy nem számol, hanem csak a fizikának engedelmeskedve a bemenetektől függően beállnak a kimenetek. Valami olyan lehet, mint a régi analóg számítógépek, csak a nanoméreteket felhasználva a rengeteg analóg áramkörblokk miatt bonyolúltabb lehet az intelligenciája. Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy pl. képfeldolgozáshoz ha egyszerre akarnának megadni minden adatot, akkor nagyon sok bemenet kellene. Persze lehet, hogy nem egyszerre, hanem folyamatosan kapja és a végeredmény rögzítése is folyamatos az időben. Szerintem ez főleg célfeladatokra lehet jó. A blokkok összekötésére szolgáló vezetékrendszer is nagyon komoly lehet, rengeteg kapuval.
Persze ez csak az én értelmezésem. Lehet hogy semmi köze nincs a valósághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest