- Milyen videókártyát?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz
Malibutomi #3527 üzenetére
-
pipo112
őstag
válasz
hobizoli #3344 üzenetére
én elhiszem neked hogy elégedett vagy az intel-lel meg azt is hogy nem akarsz Amd procit nem is akarlak rábeszélni, használd egészséggel élvezd amit tud az intel ennyi . De! kérlek szépen kérlek ne akard nekem bemagyarázni hogy a ryzen nem jó mert az intel jobb ,holott saját tapasztalatom meg nem kevés teszt is mutatja , hogy nem így van simán egálban vannak és több mindent lehet vele egyszerre csinálni ami nekem tetszik és örülök ,hogy nem intelt kellett vegyek SZÓVAL NAGYON SZÉPEN KÉRLEK VAGY VEGYÉL EGY RYZENT AZT ÉLVEZD VAGY HÚZZZÁ VISSZA GYÍTOPIKBA ÉS OTT OSZD AZ GYÍGÉDET HOGY VEGYEN MINDENKI GYÍPROCIT MERT AZ MÉG FÜVEDET IS LEVÁGJA
-
pipo112
őstag
válasz
hobizoli #3341 üzenetére
akkor olvasd el a tesztet amit linkeltem pár hsz-el ez előtt 1700x vs 7700k egálban vannak, meg akkor mondok pár játékot BF1, Mass effect androméda ,sniper wl mind 3 ami nagyon szépen használja a több magot szálat.
Fx-et ne soroljuk ide az egy teljesen más architectura volt sajnos ipc-ben nagyon gyenge és a memória kezelése is az volt de ettől függetlenül én egészen most Áprilisig használtam minden gond nélkül és simán vitte a játékaimat 1070gtx mellett fix 60fps -en full grafon
-
pipo112
őstag
válasz
Euromail #3339 üzenetére
mért skylake-hez olcsóbb a ddr4 mert a magas ram freki ott is dob nem keveset.
"De igazából engem személy szerint nem érdekel +-10fps az ugyan az nem fog falhoz vágni"
na látod pont ezért esett a választásom az r5 1600-ra nem a 7600k-ra mert semmivel nem tud többet de drágább +van még neki az idei év azt a kevés mag /szál miatt csak a torka nem lesz véres gaming-ben ,mert ahogy jönnek kifele az új játékok úgy növekszik a mag/szál kihasználásuk is ez már már tény .
-
pipo112
őstag
válasz
Euromail #3336 üzenetére
látom van baj nálad nem kevés
! de olvasgass teszteket pl egy két újabb mérést 1700x vs 7700k egál gamingben munkáról meg ne beszéljünk mert ott a gyí7ed a fasorban sincs de itt az olvasni való remélem tudsz angolul új 14 game teszt
" Hát adj nekem egy 7700K-t" én feleslegesen nem dobálom ki a pénzt az ablakon azért mert intel vagy amd. amelyik számomra többet jobbat ad olcsóbban azt veszem ennyi azt meg ne felejtsük el hogy az 7600k leköhög szépen a bf1 ben 100% cpu használattal az 1600 meg köszöni meg elégszik 40 max 50%al
menjé inkább vissza intel totyikba és ott oszd az inteles igét és örülj neki hogy neked ilyen van én meg örülök az enyémnek szeva !! -
pipo112
őstag
Nos Nyílván mindenki azt a procit rakja a vga-ja mellé amilyent szeretne meg amire pénze van de ha konkrétan az árakat nézzük akkor szerintem bár ez szubjektív de az 1600 jobban megéri . Mert lehet itt jönni hogy 18ks lap van a i7 7700hoz ,de azért megnézem azt a vrm-et ahogy fortyog a 7700tól szvsz azért ilyennel ne jöjjön már senki mert azért tudjuk hogy oda is kell egy normális alaplap ami intelnél is 25/30k-ról indul szvsz a ryzen oldalán még mindig marad +15k es +2mag és 8szál ami miatt jelen esetben a ryzen jobb alternatíva ,ennyi . De akinek nem számít hogy 90% feleslegesen kidob 15k huf-et az ablakon vegyen i7et vagy mert ő egy igazi fan kék ködbe burkolva.
-
pipo112
őstag
ok a 2 proci között van az r5 javára15k difi játékban kb 5%al lassabb max fps-eket nézve az 1600, az r5 1600nál nincs melegedés kiszáradó paszta stb.. amivel többet tud az i7 7700 max a magasabb fps de minimum fps-ben semmivel nem tud többet és ezért jobban megéri az i7 mert ugye az már nem
100%on hajtja meg a gtx 1070-et ha nem 110en
-
pipo112
őstag
válasz
Tiensin #3306 üzenetére
"Ettől függetlenül ,ha valaki egy 1070 v afölötti vga + gsync mellé keresne játékra processzort, habozás nélkül i7-et ajánlanék, a hőfok mizéria ellenére."
nem kötekedés ,és no offense erre én annyit mondanék jelen esetben igaz csak fhd-n de az r5 1600-mat játékra használom első sorban egy gtx 1070 társaságában ,és köszöni nagyon jól érzi magát az 1070-esem a procim nagyon szépen kergeti max 50%-os cpu használattal szvsz simán mehet még egy r5 1600as mellé is a gtx 1070 akár oc-val is és nincs hőfok mizéria delidelés meg van plusz 2 mag 8szál és a gyári kúlert se kell cserélni mert dobsz rá oc-t +csendes 60C felett nem láttam még a procim 3,7Ghz-en szóval nem éri meg i7-et dobni egy gtx 1070 mellé . -
pipo112
őstag
Nos lehet itt mondani ,hogy nem jó a ryzen ,mert nem veszi fel a versenyt játékokban a skylake/kabylake csúcs procikkal . Na most aki a földön járt meg reálisan gondolkozott tudta ,tudja hogy nem ezek ellen kell nézni a teljesítményét 1szálon ,viszont elég jól megközelítette őket ami több mint vártam és a lényeg ,hogy szépen akadás mentesen visz minden játékot plusz kihajt akár egy sli konfigot is . Szvsz aki azt mondja ,hogy így nem jo meg úgy az áradjon intelnél azt örvendjen a plusz 10%előnynek 30% felárral.
-
pipo112
őstag
Na estére veszek pop-corn-t meg cola-át azt olvasom tovább eme remek hsz-ket ami java részt csak vagdalózás meg némelyik iszonyat nagy baromság. Nem érted az ájemdé akkor is szar mert csak gyíntel a jó nem látod 10fps-sel többet tud 1680x1050-ben lol
Szép napot -
pipo112
őstag
Ja biztos azért esett az ára mert rommá zúzta a ryzent ,nem tudom te milyen teszteket néztél de fhd felett az amd újdonság vitt mindent . Először fújasd ki a fejedből a kék ködöt hogy tisztán láss 2.ezt a baromságot amit írtál magyarázd egy ovisnak az lehet beveszi . Savanyú a szőlő??
-
pipo112
őstag
Jó lett a teszt ,örülök ,hogy végre vissza került az Amd a csúcs kategóriába !
Viszont ahogy elnézem az ár verseny hol lesz azt jelen esetben nem látom,mert a ryzen 100 119k az i7 7700k113k szvsz azt már tesztek mutatták hogy az 1700x/1800x valamivel jobb mint a7700k de az1700x is 145k pozicionálásban az 1700xet hozták pariba az i7esel csak árban nem főleg hogy az 1700 is 119k szóval jelen esetben az árazást sokalom egy picit az 1700/1700x-nél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nagyon sokat ígért az AMD az új processzor kapcsán, lássuk, sikerült-e végre befogniuk az Intelt a Ryzennel!
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest