- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- 3D nyomtatás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ne hagyjátok abba
A Cifu -Duck párbeszéd szerintem az üde színfoltja az eléggé belaposodó PH fórumoknak.
Bár kár hogy nem az AMD találgatós topicon találtatok egymásra, mert a Cikk első 6 Abu oldala is megérné hogy beszélgetések szökkenjenek belőle szárba !
Nem ilyen 'Az a véleményem hogy az amd ..." három sorban kinyomom típusú hanem egy gondolatrendszerbe ágyazott, úgyhogy csak hajrá tovább !!!
Meg hát ugye már vannak neten lag tesztek tehát téma lenne éppen bőven !!!
Nem én fogom belinkelni abba biztosak lehettek
De a személyes kérdéseket (nem személyeskedő és hál isten nem VS szempontból) nagy rálátással kitárgyaltátok !
Bár sportban nincs mi lett volna ha... De azért én a logikus lehetőségeket még kitárgyalnám.
Két nagy fordulópont lehetősége is volt.
Bevallom őszintén én ATI-s vagyok a lelkem mélyén nem AMD-s, talán ezzel régiek sokan vagyunk így.
Sok lehetőség elúszott ott bár tudom csúnya történet volt az eltitkolással és a részvények hirtelen értékvesztésével kapcsolatban.
De azért megkérdezem mi a véleményetek hova futott volna ki az Atis ARM története ? Adreno... Radeon
Mindenki tudja hogy elképesztően keveset fogyasztanak a windows tákolja az armos változatot.
A másik nagy fordulópont Raja lehetett volna... Akinek azért óraszámban kitaposták a lelkét efelől senkinek ne legyenek kétségei, ha a megítéléséről van szó.
Most is van AMD-nek lehetősége Samsunggal korporálni, licenszelték tőle az RDNA-t, de tudjuk hogy Samsungnak azért hatalmas tapasztalatai vannak a kis fogyasztású hardverekben... volna itt IS bőven gyümölcsöző összedolgozás lehetősége.
Részemről azt mondom volt ráció az inteles összedolgozásban, ez is remek beszélgetés téma, ki szerint mi lett volna annak a kártyának / GPU-nak az előnye amit 10+ szoros pénzből fejlesztettek volna ki?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Vajon mire elég az új architektúra és a korábban már bizonyított, 7 nm-es gyártástechnológia?
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Asus TUF RTX 3080 010G
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest