Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Cifu #369 üzenetére

Ne hagyjátok abba :)
    A Cifu -Duck párbeszéd szerintem az üde színfoltja az eléggé belaposodó PH fórumoknak.
    Bár kár hogy nem az AMD találgatós topicon találtatok egymásra, mert a Cikk első 6 Abu oldala is megérné hogy beszélgetések szökkenjenek belőle szárba !
    Nem ilyen 'Az a véleményem hogy az amd ..." három sorban kinyomom típusú hanem egy gondolatrendszerbe ágyazott, úgyhogy csak hajrá tovább !!!
    Meg hát ugye már vannak neten lag tesztek tehát téma lenne éppen bőven !!!
    Nem én fogom belinkelni abba biztosak lehettek :D
    De a személyes kérdéseket (nem személyeskedő és hál isten nem VS szempontból) nagy rálátással kitárgyaltátok !
    Bár sportban nincs mi lett volna ha... De azért én a logikus lehetőségeket még kitárgyalnám.
    Két nagy fordulópont lehetősége is volt.
    Bevallom őszintén én ATI-s vagyok a lelkem mélyén nem AMD-s, talán ezzel régiek sokan vagyunk így.
    Sok lehetőség elúszott ott bár tudom csúnya történet volt az eltitkolással és a részvények hirtelen értékvesztésével kapcsolatban.
    De azért megkérdezem mi a véleményetek hova futott volna ki az Atis ARM története ? Adreno... Radeon
    Mindenki tudja hogy elképesztően keveset fogyasztanak a windows tákolja az armos változatot.
    A másik nagy fordulópont Raja lehetett volna... Akinek azért óraszámban kitaposták a lelkét efelől senkinek ne legyenek kétségei, ha a megítéléséről van szó.
    Most is van AMD-nek lehetősége Samsunggal korporálni, licenszelték tőle az RDNA-t, de tudjuk hogy Samsungnak azért hatalmas tapasztalatai vannak a kis fogyasztású hardverekben... volna itt IS bőven gyümölcsöző összedolgozás lehetősége.
    Részemről azt mondom volt ráció az inteles összedolgozásban, ez is remek beszélgetés téma, ki szerint mi lett volna annak a kártyának / GPU-nak az előnye amit 10+ szoros pénzből fejlesztettek volna ki?

Új hozzászólás Aktív témák