Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Az, hogy újabb rev. még nem indokol ekkora eltérést, nyilván sejtettem, amikor megjelentek a Piledriver magos FX-k, hogy kevesebbet fognak fogyasztani, de azt hogy mindezt lényegesen magasabb órajelen és feszültségen, azt valahogy nem gondoltam. Igazából, most hogy láttam a mérési eredményeket ütött szöget ez a dolog a fejembe(biztos a cölöpverő verte bele
). Viszont amit linkeltél írást(ez valahogy elkerülte a figyelmemet, eddig) elolvastam, az alapján már érthető(bb) a körülmények ellenére a fogyasztáscsökkenés. Köszi a linket, enélkül verejtékben úszva, álmatlanul vergődnék az ágyamban ma éjjel. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Számlával, Garanciával, AMD Ryzen 7 9800X3D
- Intel i5-12600 KF processzor, LGA 1700, 3.70/4.90GHz, 10 hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Viszont amit linkeltél írást(ez valahogy elkerülte a figyelmemet, eddig) elolvastam, az alapján már érthető(bb) a körülmények ellenére a fogyasztáscsökkenés. Köszi a linket, enélkül verejtékben úszva, álmatlanul vergődnék az ágyamban ma éjjel.