- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
A két gyerekem imádja (Barbarian Edition), nyomják co-op - ban is, kíváncsi vagyok lesz e még valami nagyobb patch így a végére, azért voltak gondok a futásával, de most már egészen jó.
-
Tidus
addikt
Ahogy elnéztem, nem egy kiemelkedő stuff, el fog veszni a tömegben.
-
kikikirly
senior tag
Amennyire nekem lejött a gameplayekből 2 dolgon alapul a játékmenet:
1. Bázis épités/épitkezés
2.Harc és karakter szintlépés.Harc az minden csak nem adrenalin dús. Épitkezős résszel pedig az a bajom hogy nem igazán lehet benne szép, változatosan építkezni, nagyon korlátolt az egész system.The Forest-be vagy ARK Survival Evolvedbe egy fokkal jobb a megvalósítás,de azokbe a játákokba is gyorsan akadályokba ütközöl ha az alap sémától eltérően akarsz építkezni mert nincs több séma beépítve a build rendszerükbe.Ezek ilyen igazi nesze semmi fogd meg jól típusú játékok.
-
Padree
senior tag
Lesz akciózva? Lemezes változat?
-
kikikirly
senior tag
Harci animációk lenyűgözőek.(35:11-től).
Ja, kész a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest