- OLED monitor topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baltazár123 #5 üzenetére
Valóban inkább másodlagos cucc, de hosszú vonatozás alatt nagyon jó társ.
-
Baltazár123
őstag
Azért is szép eredmény, mert szerintem nem sokan veszik fő konzolnak és játékokkal meg kiegészítőkkel még talán alá is becsülöm, ha azt mondom, hogy 150e forint vagy ennek megfelelő dodó/eur, amit le kell pakolni érte. Azért ez nem kis összeg, most függetlenül attól, hogy meg tudja venni valaki. Úgy értem, hogy ez apple szint, drágán tudja adni a vasat és nagy mennyiségben el tud adni. Ez keveseknek sikerül.
Mivel nincs konkurrenciája, ezért könnyebb helyzetben is van, de szerintem nem is szívbajosak és túlárazzák a cuccot, meg a játékokat is magasabb áron adják, mert ritkán vannak akciók és itt soha nem csökken a játék alapára. Marad annyi, amennyivel bekerült a shopba.
Miközben a sony meg az MS veszteséggel adja az új konzolokat és folyamatos nagy akciók vannak, a N sok éves, mostanra már jócskán elavult hardvert ad aranyárban meg hozzá a játékokat is jó áron mérik (tudom lehet a játékkal seftelni, adni-venni, de ezt inkább muszájból csinálom, mert egyébként a család költségvetése megsínylené nagyon) -
A Nintendó mindíg kitalál valamit amivel viszi a piacot.
-
Solten
őstag
Vannak akiknek "jol jott" a pandemia.
-
Th3Ac3
tag
Hiánypótló konzol, megérdemelten sikeres. Pár év múlva megcsinálják ugyanezt FullHD kijelzővel, jobb joyconnal, erősebb chippel simán jó lesz az még.
-
Polllen
nagyúr
Szép eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az előző éves eredmények tükrében befogható közelségbe került a Nintendo Wii.
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest