Hirdetés
-
PROHARDVER!
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
válasz
sammiedavis #2378 üzenetére
Először is: ezt a telefont az android egy, a fejlesztéskor meglévő verziójához csinálták. Miből gondoljátok, hogy egy későbbi verzióval (kitkat) jobb lesz? Persze, majd azzal is foglalkoznak. De az újabb telókkal is, meg még mindennel.
Tényleg jó lenne, ha legalább a kamera fénykép/videó jól működne, főleg, hogy én céges telefonként választottam, mert megjelenésügyileg egy manager telefonnak ok lenne (bár nem tudtam, hogy kopik a külső része). A termelésben naponta fényképezek/videózok, de nem tudtam, hogy ez a képminőség visszalépés lesz egy 3 éves Xperia után. Emiatt átkozom: ummá-ummá-blllummá-ábbu-ábbu! (na most jól elátkoztam, a csirkevért most törlöm le az arcomról)
Ezek ellenére szeretem a telót, mivel választhattam volna Samut, LG-t stb., de én nem szeretem a tömegcuccokat, mindig kísérletezek, ez igaz a kocsi választásomra és más területekre is. Amikor sokaknak Nokiája volt régen, akkor Ericsson-om volt, majd ős alcatelem, aztán még mikor nem volt az LG toppon, és az érintőképernyő újszerű volt, akkor volt nekem LG 600-am, de sorolhatnám még.
Úgyhogy: aki szereti a sablonokat, az vegyen annak megfelelő készüléket, aki az izgalmat, új dolgok felfedezését keresi, az vegyen ilyen IDOL 2S-t (vagy más hasonlót), mert egyébként egy nagyon jó cucc, és szerethető.
Én inkább azt emelném ki, hogy jobb a fórumokat olvasni megvételi tájékozódás gyanánt, mint a hivatalos értékeléseket!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest