Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinga81
csendes tag
Szia!
Én biztos nem állok neki "buherálni" mert csak jobban elrontom. Inkább olyanra bízom aki ért is hozzá. (Legalább is remélem) Hát az igazat megvallva azt hittem én szerencsés leszek, mert eddig nem jelentkeztek hibák.
Semmi esetre sem fogok megválni a telótól, egyrészt mert nincs rá "lehetőségem", másrészt megszerettem minden hibájával együtt. Abban reménykedem, hogy ezek csak kezdeti nehézségek a telefonnál, és lehet orvosolni a problémát. Igazából minden kezdet nehéz, majd biztosan kitalálnak valamit az okosok. Kivárom az idejét.
Addig is kitartás!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest