Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- ZIDOO médialejátszók
- VGA hűtő topik
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kinga81
csendes tag
Szia!
Én biztos nem állok neki "buherálni" mert csak jobban elrontom. Inkább olyanra bízom aki ért is hozzá. (Legalább is remélem) Hát az igazat megvallva azt hittem én szerencsés leszek, mert eddig nem jelentkeztek hibák.
Semmi esetre sem fogok megválni a telótól, egyrészt mert nincs rá "lehetőségem", másrészt megszerettem minden hibájával együtt. Abban reménykedem, hogy ezek csak kezdeti nehézségek a telefonnál, és lehet orvosolni a problémát. Igazából minden kezdet nehéz, majd biztosan kitalálnak valamit az okosok. Kivárom az idejét.
Addig is kitartás!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG Velvet 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest