Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz Nagya21 #21616 üzenetére

Az ALCA-ra/androidra ismer valaki olyan navigációs programot, azon a mobiltorony helyzetét amihez kapcsolódik felhasználja a helymeghatározáshoz? Tapasztalatom szerint mobilra ezek a legpontosabban pozicionáló navigációs szoftverek?

/Én sokat használtam a Nokiamapst, nekem nem csinált ilyet, de mindig mobilinternet rásegítéssel (ami megadja a közeli mobiltorony helyzetét) - használtam, és úgy nagyon pontos volt, mobilinternet rásegítéssel 3-5 mp alatt, anélkül 3-7 perc alatt talált jelet. A hárombetűs viszont egyszer be akart vezetni Bp-en a második kerület központi részén szembe a forgalommal egy egyirányú utcába, pedig mindig friss térképet raktam rá, de azt még 2-3 évvel ezelőtt a még a Wayteq 820 készüléken, de másnak is csinált hasonlót, valószínűleg a magas házak között elbizonytalanodott.
    Az irodánk valahogy le van árnyékolva semelyik GPS nem talál jelet még az ablak mellett sem, de mobiltorony helyzete alapján a Nokiamaps kb 200 méteres pontossággal megmondja, hol vagyunk/
    .

Új hozzászólás Aktív témák