- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Dell asztali gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
monalala #21882 üzenetére
de igen... ez a verzió.. de emeld meg a procit egy kicsit, hogy ne lag-oljon......
-
-
imiadmin
őstag
válasz
monalala #21603 üzenetére
Van egy MiniTool Partition Wizard Home Edition progi PC-re, ami free és amivel gyerekjáték létrehozni egy ilyen második partíciót az SD-n anélkül, hogy elvesztenéd az adatokat...
-
imiadmin
őstag
-
imiadmin
őstag
válasz
0xmilan #21251 üzenetére
köszi... fel is raktam...
egy kicsit sajnálom a lockscreent.. a gyári alcatel szerintem nagyon jól sikerült...
meg a Gingerbread bill az, ami nem jön be...ebben a romban van init.d támogatás? A proci húzásához fel kel rakjam azt a newker2 progit?
ui.:
á, már látom, hogy van init.d...az ext2-t szoktátok mountolni? (INT2EXT)
-
imiadmin
őstag
sziasztok,
most vettem a gyereknek egy ilyen telót... gondoltam rárakok egy ics-t... persze...
amit le tudtam tölteni (Telenor OT-990 ICS v1.0.zip) az valahogy nem igazi ICS.Ezek szerint ne is keressek? Maradjak a gyárinál? ill a QME_v2.0.zip-nél?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az Alcatel második androidos készüléke, amely a színvilágával és a formatervével leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Elden Ring
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest