Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
Jó kis lapok, várom a fejleményeket.
-
Mennyi remek alaplap, már alig várom, hogy forgalomba kerüljenek, és lenyomják a 775-ös procik árát.
-
-
WilliamGhost
tag
VIA Nano a tuti!! ...kár, hogy nem írtak róla többet...
-
Killing
addikt
A GA-HDB nagyon tetszetős.
Kéne egy ilyen kinézete van. -
twollah
nagyúr
Az NVidia mikor jon ki vegre DDR3-at tamogato AMD-s alaplappal?
-
Devid_81
félisten
Tetszik a jetway lapocska
-
törölt tag
Meglátjuk. Ha lemondok a játékról, akkor a sejthető GPU teljesítmény bőven elég lenne, hiszen így a HD filmek jelentenék a legagresszívabb felhasználást.
Könnyen lehet, hogy a közeljövőben meglépem a dolgot, s felszámolom a masinám játékgép jellegét. Viszont kérdés, hogy AMD, vagy Intel alapra építkezzem-e. Utóbbi helyzeti előnnyel indul, mert van egy bikás E8600-am amiről nem szívesen mondok le.
Viszont az Intel integrált GPU megoldásai a leggyengébbek. Lehet elég lenne az X4500 is, még utána kell olvasnom. -
leviske
veterán
Csak én érzékelem az AsRock Inteles és AMD-s lapja közt az orbitális különbséget? Megértem én, hogy más kategóriába van szánva a két lap, de azért, ha akarnának, AM3-as lapot is tudnának kiadni a prémium kategóriában és biztos lenne rá annyi vevő, mint az Inteles változatra... Sőt, megmerem kockáztatni, egy komolyabb 790GX lapra talán még több vevő is lehetne. Vagy egy AsRock-os öszvérmegoldásként egy 790X lap, integrált RV740-el...
-
M107
addikt
Intel Pine Trail-D
Atyaúristen ez a név vajon kinek a fejében született meg
De jó most már végképp elfogják veszíteni a fonalat az átlag userek de szerintem még a kicsit tapasztaltabbak is
Régen
Intel Celeron Pentium Core 2
Amd Athlon Duron X2
S tudtuk miről van szó
Most meg....
Most meg tényleg mi lesz a következő név?
Intel Six Core Woodflare X6 Delux
Névadás az Intel részéről -
Male
nagyúr
"az eddigi megszokott kettő helyett, egyetlen chipsetet találni csak"
Mármint egy chipből áll a chipset... mert chipset eddig is egy volt, csak két chipből állt többnyire...
-
vgergo
aktív tag
Jetway NC94-LF alaplap elég szimpatikus, főleg, hogy nincs rajta venti és várhatóan kevesebbet áramot fog fogyasztani, mint bármelyik Atom. Kíváncsi vagyok, hogy Intel Pine Trail-D cpu mire lesz képes egy kétmagos Atomhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Számos gyártó állította ki az Intel P55 vagy P57 chipes, és az AMD 785G lapkára épülő alaplapját.
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- ASRock H81M-VG4 R2.0 LGA 1150 alaplap
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AM 5 lapok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest