Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
T54B4
csendes tag
Szemetek a fejlesztők!

Mert ha nem dől annyi sok lé a PC-ből akkor már nem is kell kiadni rá??? Annyira erőltetik már a konzolokat, hogy döbbenet. Pénzéhes majmok.
-
Rengeteg jó cucc nem jön ki PC-re mostanság. Én eddig úgy oldottam meg magamban a problémát hogy szimplán nem vettem tudomást a kizárólagosan konzolos címekről, így hamar elfelejtettem és a következő nagyobb címre tudtam koncentrálni ami PC-re jön. De ez az Alan Wake dolog akkor is nagyon bosszant mert nagyon vártam, és titkon remélem hogy kiadják PC-re is mivel alapvetően erre indult a fejlesztés anno.
-
janos666
nagyúr
válasz
D4rkAv3ng3r
üzenetére
De ha csak 1280x720-as felbontásban redereli a játékmotor a képet, akkor mindegy mennyivel nagyobb ettől a monitor felbontása. Sőt, ha kisebb méretű a HD Ready TV-d, akkor élesebbnek tűnik a kép, mint mikor egy nagy FullHD-re felnagyítja neked 1280-ról 1920-ra, vagy netán 720x420-ról (vagy nem is tudom pontosan mekkorában renderel pl. a GTA IV).
Amúgy kösz az infót, hogy jön a SW-FU PC-re is. Én is már biztosra vettem hogy sosem jön, hisz szélnek eresztették a fejlesztőbrigádot is, amint kiadták a játékot, de akkor valakikkel csak megcsináltatták.
Nagyon örülök neki, gyermekkorom kedvenc játéka volt a Jedi Knigh 2, és ebben fasza kis fizika lesz, amire rá vagyok kattanva az Nvidia Physx menetlése óta (már jobban kell, vagyis inkább kéne, mint a maitól jobb grafika).
Annyiból egyébként igazuk lehet, hogy egy akkori gépen nem fog rendesen futni a PC port, mint ami a konzolos játék megjelenésekor elérhető volt átlag emberek számára. Lehet, hogy ha kijön, lazán bekajál majd egy tuningolt Q6600/Q9300-ast, de egy alapórajeles i7-nek még jobban tud majd örülni, és kér mellé egy HD5870-est, vagy GTX360-ast, hogy tényleg simán fusson 1920-ban, maxon, szűrőkkel...
Persze tisztában vagyok vele, hogy mire képes egy Xbox hardware-e, de bele kell kalkulálni a portolás minőségét... -
D4rkAv3ng3r
senior tag
Ezt te komolyan gondolod?
Miért nem vennék Alan Wake miat X-Box-ot?
- annyira manapság egy játék sem köt le, hogy ennyit költsek miatta (box ára + játék)
- utálom a konzolokat, meg az agymosást ami folyik. pl. SW Force Unleashed nem futna el PC-n ezért konzol exkluzív.
Ja persze sok konzol fanboy azért jelentették be nemrég, hogy jön a PC-s változat.
- utálom a gamepad-eket, sosem lesz olyan kényelmes és gyors, mint a WASD + egér + nem lehet személyre szabni, hogy pl. a gránátdobás az egér oldalsó gombján legyen (Egér4) például.
- nem érdekel a GOW2 se, akármennyire bejött a PC-s GOW.
Másrészt nem költök csak 2-3 évente a gépre akkor is teljes csere. Az MS lehúzó szemétsége, hogy mindig bejelentik, hogy Box exkluzív utána fél-1 év múlva érdekes módon jön a "Games for Windows" változat is.
Szóval hülye aki bedől ennek, hogy nem lesz PC-s változat, főleg, hogy mennyi pénzt beleöltek a PC-s változatba eddig nem hinném, hogy kidobnák a kukába. Egyébként hülye az MS nagyon jó reklám lenne Win 7 mellé ha kijött volna idén DX11-el. (vagy DX10.1-el).
Persze értem én nekem is van sok ismerősöm pár azért vett Box-ot mert arra is van khm. warez és ez a legolcsóbb megoldás játékra.szerk.:
alanwake COD3 nem lett jó nem vesztettünk semmit, hogy nem jött ki PC-re. (Ez is milyen már FPS csak konzolra????!!!!
) COD4 eddig nálam az etalon, COD5 is mellette harmatos próbálkozás, multiban is!janos666 Na azért nem kell 1920x1200, a WXGA (1440x900) és az 1680x1050 is szebb, mint a "HD Ready" 1366x768-as felbontása.
Meg azért ha nem cseszik el a játék portját akkor az élsimítás is mindig jobb, mint konzolon. (Főleg ott ami alapvetően nem konzolra készül.) -
janos666
nagyúr
Ja, a FullHD fontos konzolhoz...
Egyszer futottam végig egy listát, hogy melyik konzolon melyik játék mekkora felbontásban renderel. Van, amit még 720p-ben sem bír a gép, csak 480-ban, az értelmes játékok nagy többsége csak úgy lessz fullhd, ha felnagyítja neked a kész képet, mielőtt rárakja a HDMI-re a jelet (mint mikor DVD-t nézel).
PC-n legalább tényleg natív 1920x1200-as rendert tudsz nézegetni (igaz, hogy a nagyobb játékokhoz kell az aktuális duplagpu-s csúcskártya) -
alanwake
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
na azért a cod3-mat se hagyd ám ki.de ez mind semmit se ér ha nincs pl 1 jó full HD tv-d.
-
alanwake
tag
na akkor itt az enyém is ha már ezt a nevet viselem,gondolhatjátok hogy mennyire várom,de ha box lesz csak akkor se leszek szomorú,de KI NEM FOGOM HAGYNI SEMMIKÉPP.

-
nemethati
senior tag
9803
Gyűlik szépen, bár nem sok reményt fűzök hozzá
-
zsoltxy12
csendes tag
Én csak azt remélem boxra magyarul lesz
-
ez_meg_emaz
őstag
B*ssza meg.... én most adom el a boxot épp
.... kell a pénz és nem is akarok annyit játszani (bár így se tolom sokat, de ha nincs akkor nincs ami kísértsen).Heavy Rain-en kívül ez volt még amit nagyon vártam erre tessék, hirtelen már ez is konzolos lett...

Szavazzatok! Bár én is kétlem hogy változtatna bármit is...
-
Narxis
nagyúr
-
LordAxwell
senior tag
8900 Total Signatures
Velem együtt.
-
marcus.fenix
aktív tag
Nincs követelés... kérés van...
Arról meg tényleg szakadjatok már le, hogy mit mennyiért lehet venni.
Egy db. számítógépem van, épp elég azt fenntartani. Ezen hallgatok zenét, ezen dolgozom, ezen nézek fimet, ezen játszom. Nincs külön hi-fi, dvd-lejátszó, lemezjátszó, deck, erősítő, plazmatévé, projektor, meg anyámkínja, mert nincs rá pénz, és mert nekem így jó. Ha kiadtam a pénzem komoly hardverekre, amiket leginkább a játékok használnak ki, akkor talán engedtessék már meg hogy "megkérjem" a Microfost hogy fejlesszen rá. -
Morden24
nagyúr
Nem mindenki akar X+1 kütyüt a lakásába, főleg egy darab szottyos játék miatt.
Arról nem is beszélve, hogy ha a delikvens elköltötte már a pénzét az említett konfigfrissítésre, akkor az nem 120K vs. 40K, hanem 120K + 40K
Narxis: Szerintem meg pl. nem vicces, hanem totál felesleges. Nyilván ki lesz adva Windows-ra is, csak előtte az MS szeretné a box exkluzív címeinek számát valami ütőssel gyarapítani.
Na persze ha bukó lesz a játék, akkor lehet, hogy nem lesz port, de akkor valószínűleg nem is veszít vele senki semmit. -
Narxis
nagyúr
Azért vicces, hogy itt egyesek követelnek mikor az MS-nek szíve-joga eldönteni, hogy milyen platformra adja ki a játékait.
A másik amit már leírtak előttem: egy 4 magos cpu árából egy boxot lehet venni.
-
TazLeacher
nagyúr
Ja, veszek egy Xbox-ot 40K-ért, megveszem a játékot még 17K-ért, utána meg ott rohad meg a fiókba...nagy 5let. 57K-ért egy játék (na jó, legyen a GoW2 is, és akkor kb. 75K-ért 2 játék) a világ legjobb bizniszei közé tartozik...gondolom Te is így szoktad. Van egy felni, ami tetszik, veszel hozzá egy autót.

-
sTERNI
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Majd egyszer titokban átírják : "Plans for a Windows release have been postponed infinitely."
-
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Gondolom te is érzed, hogy az érvelésed nem áll biztos lábakon

Vagy 1 nm2-en laksz, vagy nem láttál még xboxot,ps2,psp-t. Nekem mindegy, a te pénzed. -
marcus.fenix
aktív tag
Nem nulláz le... csak nem fogom az ilyen-olyan PSP, PSX, X-BOX meg stb. exkluzív játékokért teleb@szni a szobát 260 féle konzollal, főleg hogy egér+billentyűzethez vagyok szokva. És nem azért frissítem évi 120ért az asztalit, hogy utána meg ne fejlesszenek rá egy Gears of War 2-őt vagy egy Alan Wake-et.
-
Djuree
félisten
venni kell boxot.
forza3-ért megéri már magában....nem egy egetverő összeg... -
Bazeg, vegyen a pc-s elen wék tábor egy vga kártya áráért egy 360-at. Nem hiszem, hogy 40e lenullázza azt aki évente 120e-ért frissíti az asztaliát.
-
Morden24
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Vagyunk páran így vele

-
Lenry
félisten
válasz
raskolnikoff
üzenetére
-
gV
őstag
alapból ugy volt h 4 magot is kihasználja a dx10 only mellett, erre félre tették, ez még rendben van, azt viszont nem értem minek tökölnek akkor a dx11-el ha arra már alapból nem is fog kiadni játékot az MS (legalábbis abból kiindulva ami most 1 dx10-esükkel történik) többi fejlesztő is jobban járna az OpenGL-el ami ráadásul Windows független majd pár év múlva a szoftver renderel
-
asysoft
aktív tag
Szerintem idővel jön majd Windowsra is, IDF-en is demonstrálták anno, nyilván morcos lenne az Intel a box-exkluzivitás esetén...

-
leviske
veterán
Felesleges ide minden petíció... Elég szomorú, ha egy Microsoft-os játékfejlesztő csapat arra a döntésre jut, hogy felesleges PC-re fejleszteni.

-
mad1
veterán
Itt mar a micro tamogatja penzugyileg szerintem...Ok kisegitik a programozokat anyagilag,cserebe only xbox lett egyenlore.
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Hát ez mocskosul fölös mivel PC-re már fejlesztés óta be van jelentve! Only Vista cím volt DX10-zel DX9 mód nélkül. Azóta persze itt a Win 7 így azon is fog futni, mire megjelenik.
-
Drizzt
nagyúr
Én amíg nem láttam a topicot, azt hittem csak win vistás változat lesz, úgyhogy eléggé meg voltam lepve.

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Quiksilver
üzenetére
Hozzátartozik a dologhoz, hogy életemben egy netes petíciót írtam alá, mégpedig azt, hogy adják ki a Hegy gyomrában-t dvd-n.
Hát nem adták ki
-
copass
veterán
ez nem az a cucc amit vmi nagyon rejtélyes sztorival, meg az ultrarealisztikus környezettel reklámoztak?
PC verzió kihúzva mert itt a válság!
-
Tomekk.
aktív tag
hát ez LOL

-
Morden24
nagyúr
válasz
Quiksilver
üzenetére
Feketemunkáért sem?

-
aram01
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
én is aláirom
-
TazLeacher
nagyúr
Én a "aláírtam"...5600-nál jártunk.
-
Vistaboy
veterán
Nekem tetszik az MS-féle kizsákmányolós politika az ő szempontjukból. Nincsen igazuk? Először perkáljanak kétszer az XBOX-osok nekik (Konzol+játék), majd pedig szintén kétszer a PC-sek (Win7+játék).

Tisztára mint kis hazánk adórendszere. Egy dologból négyféle bevétel (ilyen-olyan adók).
-
-
nemethati
senior tag
Én is úgy tudtam hogy lesz PC-re is....de mióta is már
Mindenesetre aláírom bár nem sok vizet fog zavarni, de ki tudja! -
Lenry
félisten
senki nem mondta, hogy ez XBOX exkluzív lesz.
eddig úgy volt, hogy lesz PC-re is nem?
-
marcus.fenix
aktív tag
Nem azt mondtam hogy nem lesz W7-em, csak azt hogy nem fogom megvenni...
Nekem több érdekes dolog is van ebben a játékban. Az egyik az hogy a Remedy készíti, és a Max Payne-eket szerettem eddig (ez most változni fog, hála a Rockstar közreműködésének), a másik hogy tetszik az alapötlete, alaptörténete, és hogy egy harmadik nézetű túlélő horror lesz, mint a Dead Space, amit szintén szerettem. Technikailag is korrektnek tűnik a renderek alapján. -
Morden24
nagyúr
válasz
marcus.fenix
üzenetére
Pedig számíthatsz rá, hogy W7 exclusive lesz a Halo3-al együtt, mondjuk a boxos megjelenés után egy évvel...

Egyébként mi olyan nagy szám ebben a játékban azon kívül, hogy Mózes születése óta készül?
-
Elég szomorú lennék ha nem jönne PC-re valamikor. Valami rémlik hogy ez volt az egyik első játék anno (a Halo II mellett) amit úgy jelentettek be hogy Vista/DX10 kell majd hozzá minimum. Kár lenne érte.
-
marcus.fenix
aktív tag
Előbb a GoW2, most meg ez... nahát a Microsoft most már megb...hatja a jó édesmamáját... Meg akartam venni a Windows 7-et, de ezután a görénység után 2X meggondolom...

-
konas
senior tag
Micsodaaaa..Ez a jatek amire evek ota varok,es koztudott hogy jon PC-re is,es most ez a hir....Na menjenek a pics.ba.
-
Nunder
őstag
Szignálva, 4463. szavazat. Remélem azért érnek valamit majd a petíciók. Legalább a SC2-nél

-
HXY
addikt
HL 2 EP3 petíciót hol lehet aláírni?
Már évek óra várok rá....

-
Johnny Cage
addikt
wikipedia szerint: "Plans for a Windows release have been postponed indefinitely."
-
Így van pontosan, a vevő kifizeti a fejlesztőt.
SzVSz, nem lesz belőle semmi.
-
ThaBoss
senior tag
Ez is valami szélmalomharc...
Az aláírók majd biztosan összedobják a fejlesztők túlórabérét
-
LOL!

Azért az hogy legyen LAN egy agyonhypolt játékban, kicsit más mint hogy fejlesszenek egy másik platformra is...
Kíváncsi vagyok hogy egyáltalán fog-e reagálni a készítő csapat

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ja persze sok konzol fanboy azért jelentették be nemrég, hogy jön a PC-s változat.
Szóval hülye aki bedől ennek, hogy nem lesz PC-s változat, főleg, hogy mennyi pénzt beleöltek a PC-s változatba eddig nem hinném, hogy kidobnák a kukába. Egyébként hülye az MS nagyon jó reklám lenne Win 7 mellé ha kijött volna idén DX11-el. (vagy DX10.1-el).

Amúgy én rohadtul vártam ezt a játékot, és szerintem