- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Finom cápa eledel!
-
elefant
őstag
válasz
cinemazealot #30 üzenetére
kösz, végre valaki.
-
Anfänger
őstag
válasz
juliabrilke #8 üzenetére
Így van! A hétvégén mutatták épp az RTL -en
-
Beri78
őstag
viccnek nagyon jó...és ennyi
-
MongolZ
addikt
válasz
donjohnson #38 üzenetére
Fogalmam sincs. És te honnan tudod, hogy nem vagy b*zi, hogy ha sohasem próbáltad?
Egyébként meg a cápáknak kiváló "szaglásuk" van.
-
wolfman
veterán
Az már egyszer biztos, hogy ha valamikor egy cápa a kezedből eszik, az nemsokára a lábadból is fog.
(kicsit tovább gondolva) Az ilyen videókat onnan is lehet tudni hogy nem igaz, hogy ha az is lenne, minden tele lenne a hírrel mi történt. TV, internet, híradó, interjúk stb. De nincs.
-
atike
nagyúr
....kereshetnének már egy új cápás videót...
Mármint amin másik cápa szerepel....
-
Mokó
aktív tag
válasz
juliabrilke #8 üzenetére
+1,a gif nem volt rossz de én is továbbgondoltam és erre jutottam.
-
MongolZ
addikt
Még a 2. vh-ban rengeteg oktatófilm készült arról, hogy hogyan kell szembeszállni a cápával. Azok szerint a legrosszabb, amit tehetsz, az az, hogy ha menekülsz. Ehelyett, hogy ha már kipécézett téged, akkor a vízfelszínt kell csapkodni, minél nagyobb zajt keltve, mert ez abszolút szokatlan a számára, valószínű, hogy megijed és elmegy.
Arra azért ne számíts, hogy egy cápát puszta kézzel le fogsz gyűrni, főleg a víz alatt.De állítólag az emberi húst nem is szeretik a cápák, csak nagyon ritka esetben támadják meg az embert, valami különleges esetben.
A videó meg úgy kamu, ahogy van.
-
copass
veterán
-
mongoose123
aktív tag
Elég megnézni csúszdázásnál a karszallagokat amik a vízbe esés végénél hirtelen eltüntek róla.
-
wolfman
veterán
Én azért ebben sem vagyok teljesen biztos, hogy ez a videó is valós. Bár éppen megcáfolni sem tudom.
Mondanám, hogy olyan nincs hogy valaki egy baszott nagy fehércápa megpillantása után még egy alkalommal megáll szembenézni vele, de ha engem követne, lehet ugyan így tennék, hogy ha már el akar kapni, készüljek rá, hogy odasózok neki.
-
PeeterssoN
őstag
Mindjárt gondoltam hogy kamu ugyanis az ott nem cápali hanem cápeti.
-
arpi6k
addikt
Felcsaptatok borsonline.hu-nak?
-
cinemazealot
addikt
Komolyan mondom, egyesek befásult, vaskalapos megjegyzései elképesztenek és maximálisan elszomorítanak.
Miért ne lehetne még egy szakmai oldalon is egy vasárnap nyári estén (amikor feltételezem, hogy ebben a hőségben a cikkírónak is volna jobb dolga az olvasói szórakoztatásánál) egy laza hírt megereszteni?
Elefant, és minden PH! lapcsaládos kolléga! Köszi és csak így tovább! A többség igenis értékeli ezeket az "üdítőket".
-
Reggie0
félisten
Szegeny cikkiro annyira naiv. Azt ugye tudja, hogy a telapo nem letezik?
-
he7edik.
addikt
A melleit faxon küldik utána?
-
Kasya
nagyúr
Akarhogy is, itt a megoldas
Capa riaszto uszoruha -
macman507
aktív tag
"És innen van a cápa: https://www.youtube.com/watch?v=-m3N_BnVdOI"
Jó, akkor én már láttam korábban ezt az eredetit, ami megnyugtató, mert annál nem vettem észre semmi gyanúsat
Az a cápás videó nem tudom miből van, de már nem először látom, ha valaki tudja honnan, vagy miből van írja le! -
Chiller
őstag
Elfér ez itt végül is, csak kéne egy külön tag, hogy "kisszínes" vagy valami, hogy az ilyen magamfajta "mindent látott" ember ne kattintson feleslegesen.
-
Televan74
nagyúr
Ubiszezon! De néha ilyen is kell!
-
Kér lett volna érte.
-
westlake
félisten
Ilyet kirakni a főoldalra..
blikk.hu -
elefant
őstag
hát igazatok van....
jáj -
janos1988
addikt
A beleesénél látszik, hogy kamu. Meg amúgy édesvízben fehér cápa
-
gery2123
őstag
Hú de csúsznék ott egyet!!!
-
bteebi
veterán
Viszonylag jól megcsinálták, de mindenféle keresgélés nélkül is sikít róla, hogy kamu
. Ilyen egyszerűen nincs, vagy ha lenne is, akkor nem eddig tartana a vágás.
-
juliabrilke
veterán
Van egy rossz hírem.
Amibe a hölgy csobban az nem nyílt víz, így a cápát maximum videó kazettáról láthatta. -
Taker1
csendes tag
És innen van a cápa: https://www.youtube.com/watch?v=-m3N_BnVdOI
-
djcool
tag
Tessék, ebből a videóból van a kiscsaj...:https://www.youtube.com/watch?v=KUOhpQDDME4
-
copass
veterán
kamu. mint ez!
http://33.media.tumblr.com/914ce03e5cc0ea705096d89427f304da/tumblr_nqshrkYMWK1tlb56zo1_400.gif
http://33.media.tumblr.com/8712c67d70c0eb655068ebfd9bccc1d5/tumblr_nnr9u87m8p1tlb56zo1_400.gif -
Depression
veterán
Nem irígylem a kiscsajt.
-
Snip3r_HUN
addikt
Pár videóban már "szerepelt" ez a cápa.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Aki szereti a fekete humort, az kattintson bátran!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- iPhone topik
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest