Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
És
(#36) mpioca
6 év intenzív napi 4-6 óra cs után neked is javulna a reflexed.
Most próbálgattam, Reflextester most nem vagyok formában olyan 100 próbálkozást nyomtam, a legjobb 0.047 a legszarabb 0.25. de az esetek túlnyomó része 160-170 közé esett. Otthon van nekem, (és az egész klánnal ezt nézegettük). Egy professional reflex meter, vagy valami hasonló nevű móka, ami asszem 20 eredményből adja le az átlagot. És mondom, nekem volt a legszarabb a klánból, igaz a magam 25 évével a legidősebb is vagyok, de a legjobb a legfiatalabbé aki 14 éves, és egyfolytában 50-70 körüli eredményei voltak, én sem akartam elhinni, de feltöltötte az eredményeit. Viszont a 700ms, az egy nagyi reflexe, vagy egy erősen ittas egyéné.Szerk. Látom javítottad... xD
Na, de látod, az átlag 200ms, szóval +160 majdnem megduplázza. szóval az nyer a multiplayerban aki nem használ élsimítást???Ez vicc???
-
DemonDani
addikt
ez a hülyeség, illetve mind a kettő... a 700-400 (700 már nagyon zsenge) az a váratlan dolgokra való reagálás... vagyis pl lelép eléd egy gyalogos...
játékben ez jóval kisebb, mivel nagyrészt rá vagy készülve a történésekre. 50ms meg vicc ;D megnézném hogy mivel mért le ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest