- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
És

(#36) mpioca

6 év intenzív napi 4-6 óra cs után neked is javulna a reflexed.
Most próbálgattam, Reflextester most nem vagyok formában olyan 100 próbálkozást nyomtam, a legjobb 0.047 a legszarabb 0.25. de az esetek túlnyomó része 160-170 közé esett. Otthon van nekem, (és az egész klánnal ezt nézegettük). Egy professional reflex meter, vagy valami hasonló nevű móka, ami asszem 20 eredményből adja le az átlagot. És mondom, nekem volt a legszarabb a klánból, igaz a magam 25 évével a legidősebb is vagyok, de a legjobb a legfiatalabbé aki 14 éves, és egyfolytában 50-70 körüli eredményei voltak, én sem akartam elhinni, de feltöltötte az eredményeit. Viszont a 700ms, az egy nagyi reflexe, vagy egy erősen ittas egyéné.Szerk. Látom javítottad... xD
Na, de látod, az átlag 200ms, szóval +160 majdnem megduplázza. szóval az nyer a multiplayerban aki nem használ élsimítást???
Ez vicc???
Új hozzászólás Aktív témák
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Silvercrest Rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ez vicc???