Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Hozzárendeli automatikusan az aláírást/avatart/nicket a WLA-hoz és onnan szedi le az első bejelentkezés után. Egyedül a hátteret nem tölti még fel.
A nagyság nem kérdés. A minimálisan lassabb reakcióidőt pedig kompenzálja a sokkal ízlésesebb külső, ami az alternatívák esetében skin-ként sem találtam. Persze ez mér ízlés kérdése.
(#69) MiZY: Én nem találkoztam egyik esetében sem ilyennel.
(#206) D4rkAv3ng3r: Az emesene talán a 2.0-val válhat egy normális alternatívává, de addig még sokat kell dolgozniuk a fiúknak.
Wine alól anno próbáltam a WLM-et. Még winetrick-ekkel teletömve sem akart normálisan működni.
-
leviske
veterán
válasz
Major Major #41 üzenetére
+(#42) floatr: Nem értem miért kell ezen ennyire felháborodni.
A WLM sokkal kiforrottabb, stabilabb, szebb, mint az alternatívái. Ez egy tény. E mellé van jó pár marginális plusz szolgáltatás (mint például, hogy nem kell minden újratelepítésnél megadnom az avatarom, nickem, aláírásom), amik könnyebbé, kellemesebbé teszik a használatot.
Ez itt nem a Windows-ról szól és a Windows alkalmazásokról! Itt arról van szó, hogy Linux-on nincs rá olyan teljes körű alternatíva, ami kielégítené a pont erre fókuszáló felhasználók figyelmét. Erről nem a Linux tehet, hanem a közösség, aki magasról tesz a felületesen hozzáértők, vagy annyira sem hozzáértők igényeire.
Ennyi erővel GUI sem kell, meg semmi egyéb, ami Windows esetében van, hisz aki Windows-t akar használni, használja azt...
(#43) Bici: Ehh
Amúgy nem írtam, hogy fontosabb dolgok hiányoznak. Azt írtam, hogy kis dolgok hiányoznak, amik zavaróak, ha hiányoznak...
-
leviske
veterán
Tehát visszatértünk oda, hogy aki kényelmi funkciókat akar, az használjon Windows-t, vagy lője főbe magát...
Így nem érdemes a kevésbé hozzáértő felhasználókat Linux használatra ösztönözni, ha már abban a két szerencsétlen tevékenységben, amit a gépen művelnek is kompromisszumot kell kötniük.
-
leviske
veterán
"Mit kellene még tudniuk azoknak az MSN klienseknek"
Na ez az a kérdés ami után felesleges is magyaráznom. A WLM, a 8.0-tól kezdve elég sok plusz kényelmi szolgáltatást nyújt, ami az egyéb kliensek esetén nem kihasználható. És akkor arról nem beszéltünk, hogy a 9.0 szolgáltatási palettája folyamatosan nő.Funkcióban az aMSN és az emesene is tökéletes, de amit hoznak, azért az még mindig inkább a 7.0/7.5 szintje, amit az új változatok mérföldekkel leelőztek. És írom ezt úgy, hogy már egy jó ideje csak ritkán használom a WLM-et és inkább Skype-on és iWiW-en keresztül beszélgetek az ismerősökkel...
Egy level 0 usernek meg nem túl nagy vigasz, hogy csak pár beállítás és minden oldalt helyesen fog megjeleníteni a böngésző. Sok felhasználó még Firefox-al sem találkozott, méghogy a beállításaival...
(#25) floatr: Az aMSN/emesene nagyon távol állnak a WLM-től, csak a funkciójuk azonos...
msttcorefonts-ról meg egy olyan, aki a gépét csak iWiW-re és üzenetküldésre használja, nem valószínű, hogy egyáltalán hallott.
(#26) Bici: iWiW tools? Valamiről lemaradtam?
-
leviske
veterán
válasz
dajkopali #16 üzenetére
Az MSN-el az a gond, hogy Linux-ra nincs teljes értékű változat. Az iWiW-el meg az a gond, hogy a Firefox, ha az ember nem változtat a betűbeállításokon, kicsit furán jeleníti meg az oldalakat. Én anno, mikor Ubit használtam egy ideig, elég sokáig küszködtem, mire a Logout főoldal megjelenésében nem voltak hibák... az iWiW-el ugyan ez a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest