Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- OLED TV topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én nem félek, rettegek.
Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?
Egyébként meg egészen fiatal korom óta M$ környezetben mozgok, nekem egy Linux soha sem lesz olyan természetes, mint az előbbi.Szerk.: Egyébként ez is egy mámorító érzés, megvan végre a nyomorult config fájl, szerkeszteném, de ááá, azt nem szabad, nyissunk terminált... imádom.

#78 Sanyix: Tény, sőt, a videóhívás is egy kalap... mégis ezt használja a fél világ, hiába nyaggatom a legközelebbi rokonaimat, hogy legalább ők használjanak Skype-ot. Nem, nekik az nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kompakt vízhűtés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- Futás, futópályák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?