- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Monitor hiba topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, hogy azt a felhasználói tábort teljesen kihagyod a számításból, aki pont az ellenkezőjét csinálja: megveszi Windows-szal, de Linuxot rak a helyére. Most fordítottam egy cikket, pont ez a lényege: 50$ különbség volt a Linuxos és a Windows-os változat között - utóbbi volt a drágább, ámde a hardver lényegesen erősebb volt (8 GB HDD vs. 160 GB HDD és 512 MB RAM vs. 1 GB). Az erősebb hardvert vette a szerző, de az első adandó alkalommal Linux került a helyére.
-
-
attila9988
őstag
Hány kiló is egy netbookkal azonos ársávba eső brand notebook és mekkora is?.... blablabla
Látom nem megy neked a szövegértelmezés......
Éppen azt írtam, hogy mindig papolnak rólam, hogy a netbook azért jó, mert a csóró ázsiaiak, (kína munkás tömgei pl) és kelet európaiak, kapnak "olcsó" számítógépet.... érted? Nem arról hogy az amcsik nem tudják hova rakni a pénzt, ezért 8 gépet tartanak otthon..Én meg azt mondom gyakorlatilag amit te, hogy a netbook éppen azok játékszere, akinek van pénze, tehát nem lehet őket "olcsó notebook" -nak nevezni, de leginkább olcsónak nem......
-
rudi
nagyúr
A cikkben az van, hogy míg a fejlett országokban 2-3. gépnek veszik, addig a fejlődőkben elsődlegesként akarják eladni. És ez szerintem is eléggé necces, ha az árra akarnak támaszkodni, ugyanis nagyjából az van, amit attila9988 írt. Hogy a téglányi netbook nem olcsóbb az alap desktop gépnél. És kétlem, hogy az egyszerű fejlődő világbeli ember előnyben részesítene egy kis izét, ha ugyanazon az áron kaphat egy fizikailag jóval nagyobbat, ami az ő egyszerű felfogása szerint is számítógépnek néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest