Új hozzászólás Aktív témák
-
attila9988
őstag
Hány kiló is egy netbookkal azonos ársávba eső brand notebook és mekkora is?.... blablabla
Látom nem megy neked a szövegértelmezés......
Éppen azt írtam, hogy mindig papolnak rólam, hogy a netbook azért jó, mert a csóró ázsiaiak, (kína munkás tömgei pl) és kelet európaiak, kapnak "olcsó" számítógépet.... érted? Nem arról hogy az amcsik nem tudják hova rakni a pénzt, ezért 8 gépet tartanak otthon..Én meg azt mondom gyakorlatilag amit te, hogy a netbook éppen azok játékszere, akinek van pénze, tehát nem lehet őket "olcsó notebook" -nak nevezni, de leginkább olcsónak nem......
-
rudi
nagyúr
A cikkben az van, hogy míg a fejlett országokban 2-3. gépnek veszik, addig a fejlődőkben elsődlegesként akarják eladni. És ez szerintem is eléggé necces, ha az árra akarnak támaszkodni, ugyanis nagyjából az van, amit attila9988 írt. Hogy a téglányi netbook nem olcsóbb az alap desktop gépnél. És kétlem, hogy az egyszerű fejlődő világbeli ember előnyben részesítene egy kis izét, ha ugyanazon az áron kaphat egy fizikailag jóval nagyobbat, ami az ő egyszerű felfogása szerint is számítógépnek néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon DSLR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T (nem Redmi) 12/256-14 hó garancia-11 tok-11 fólia
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest