Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sanyix

őstag

válasz VaniliásRönk #131 üzenetére

milyen meglepő... vista kezdéskor instabil bugos driverek voltak, amik az alatt a 3 év alatt kiforrottá váltak, és mivel a win7 ugyanolyan drivereket eszik, ezért ezeket a kiforrott drivereket használja (kb készen kapta őket). ez aztán a win7 érdeme hápersze... azért az a fura hogy ezekkel a kiforott driverekkel meg a vistának sincs semmi baja...
    imádom ezt amikor pont a vista érdemei miatt verik magukat hogy milyen jó a win7, és pont nem azok miatt ami tényleg a win7-érdeme.

A legviccesebb az, hogy a superfetch vistánál anno "szarfoslefoglalja a memóriát, kerregteti a vinyót" volt, win7-nél már ugyanez "fúúúdegyorsanindulnak 100x gyorsabban(ezt így kiszámolják ugye :D) indulnak a programok, deejóóóó"

• Morden24

nagyúr

válasz VaniliásRönk #131 üzenetére

első ránézésre és lassú is mint a tetü mind a mai napig (használtam, nem csak hallottam, hogy az)

Én is. Nem is keveset, nem is egy hardveren. Nem volt lassú, mint a tetű. Gyorsabb volt, mint az XP. Akkor most melyikünknek van igaza?

mikor megjelent, hol az nVidia, hol az Intel driverei miatt roskadt magába

Ja, jó is volt a statisztika, miszerint a BSOD-ok ~30%-át nV driverek okozzák. Érdekes módon ez később megszűnt. Akkor most mi van, szar volt a Windows, és megtáltosodott, vagy egyszerűen megtanult a sok szerencsétlen drivert írni?

Csoda, hogy kígyót-békát kiabálnak rá?

Nem, ha úgy nézzük, hogy mi a baj a Vistával (illetve volt): hardverigény (2006 végén) és drivertámogatottság (2006 végén). Ezt a sajtó jól felfújta, a sok hülye meg visszakiabálta úgy, hogy a legtöbbnek a keze alatt sosem volt.
    Akinek meg baja volt vele, gyakorlatilag kizárólag azért, mert szar gépen próbálta, vagy nem volt driver valamihez - féléreértés ne essék: ez bőven elég ahhoz, hogy az átlagjúzer rühellje. Csak attól még nem a Vista hibája volt ez.

A Windows 7-nek még az RC-jével is kevesebb baj van.

Ha nem telt volna el 3 év hardver- és driverügyileg, akkor pontosan ott tartana a Win7 (még az RC-je is), mint a Vista.

Új hozzászólás Aktív témák