- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #131 üzenetére
első ránézésre és lassú is mint a tetü mind a mai napig (használtam, nem csak hallottam, hogy az)
Én is. Nem is keveset, nem is egy hardveren. Nem volt lassú, mint a tetű. Gyorsabb volt, mint az XP. Akkor most melyikünknek van igaza?
mikor megjelent, hol az nVidia, hol az Intel driverei miatt roskadt magába
Ja, jó is volt a statisztika, miszerint a BSOD-ok ~30%-át nV driverek okozzák. Érdekes módon ez később megszűnt. Akkor most mi van, szar volt a Windows, és megtáltosodott, vagy egyszerűen megtanult a sok szerencsétlen drivert írni?
Csoda, hogy kígyót-békát kiabálnak rá?
Nem, ha úgy nézzük, hogy mi a baj a Vistával (illetve volt): hardverigény (2006 végén) és drivertámogatottság (2006 végén). Ezt a sajtó jól felfújta, a sok hülye meg visszakiabálta úgy, hogy a legtöbbnek a keze alatt sosem volt.
Akinek meg baja volt vele, gyakorlatilag kizárólag azért, mert szar gépen próbálta, vagy nem volt driver valamihez - féléreértés ne essék: ez bőven elég ahhoz, hogy az átlagjúzer rühellje. Csak attól még nem a Vista hibája volt ez.A Windows 7-nek még az RC-jével is kevesebb baj van.
Ha nem telt volna el 3 év hardver- és driverügyileg, akkor pontosan ott tartana a Win7 (még az RC-je is), mint a Vista.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest