- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi31
csendes tag
köszi nagyon durva! holnap ki is próbálom
-
barnam_
nagyúr
Azt most már egyszerű megcsinálni, hogy a Fájl Szerkesztés Nézet, stb ne az ablakban jelenjen meg, hanem felül?
Igen, csak fel kell rakni a globalmenu-t, majd valamelyik panelen hozzáadni.Nincs semmi gondom az AWN-el. Teljesen jól személyre lehet szabni, én úgy csináltam meg, hogy baloldalt a gnome menü és a helyek, utána jönnek a parancsikonok, utána pedig a futó alkalmazások, amiről nincs parancsikon.
Lehetne használni CairoDock-ot is (az 1.0 Mac4Lin leírásban már azt ajánlják). Próbáltam, de nekem nem jön be, Túl csicsás, és nehéz beállítani (sok funkció). Maradok az AWN-nél.
-
pokey
csendes tag
Jó lett!
Én kb 2 éve próbálkoztam, az enyém is olyan volt mint Sweet Lou 6-é.
Azt most már egyszerű megcsinálni, hogy a Fájl Szerkesztés Nézet, stb ne az ablakban jelenjen meg, hanem felül?
Másik: ez az Avant browser most milyen? Mert anno barami xar volt, állandóan összeomlott tőle a rendszer.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
barnam_
nagyúr
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
Örülök hogy tetszik
Érdemes kipróbálni, és még lehetne finomítani rajta más effektekkel.Ami miatt nagyon tetszik nekem ez a téma, hogy megvan az eye candy, de nem olyan csilli-villi mint a KDE 4.
-
Psychonaut
veterán
Szép, köszi, lehet, hogy még hasznát veszem egy esetleges 10.04 Ubuntu tesztnél.
-
iSonic
addikt
Nagyon szép kinézetű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest