- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nem vagyok lenyűgözve. Gagyi mind.
Gyakorlatilag nem láttam még innovatív dizájnt számítógépes székre, amiben valóban jól érzi magát az ember. Az utolsó jó székem egy 20+ éves főnöki bőrfotel volt, az az igazi belesüppedős hátradőlős. Abban lehetett ülni bárhogy, felhúzott lábakkal terpeszteni, stb.
Összehasonlítási alap egy középkategóriás autó ülése, állítható deréktámasszal, fejtámlával, könyöktámasszal (nem ezzel a fityegő műanyag egy oszlopos szarral), vastagon párnázott ülőrésszel (ne adj isten az is állítható), amit nem "ül ki" az ember és nem ficánkol rajta egy óra után, mert nyomja a feneket vagy a combokat alatta a deszka (felfüggesztett dizájn, mint a kocsikban?). Egy bármilyen autó ülésén még egy évtized után sem látható lényeges elhasználódás, vagy kilapított párnázás. Ha az autóipar tud jót alkotni szinte minden árkategóriában (volt autójaim eddig: Fiat Tempra 1990, Citroen Picasso 2008, Peugeot 206, Mercedes W169, mindegyik ülésében jól éreztem magam kivétel nélkül, meg úgy mindenben, ahol eddig ültem elől), akkor miért nem tudunk gurulós széket gyártani?
Nekem az is jó lenne, ha fognának egy Mercedes ülést 10 évvel ezelőttről (mondjuk egy W169 még akár költséghatékony is lehetne), kerekekre raknák és voilá! Órákat el tudok ücsörögni egy kocsiban, de viszonylag hamar szenvedős lesz egy kommersz gurulós szék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest