- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
De szép!!! Kár, hogy lassan 4 helyet fog elfoglalni egy bivaly kártya aminek normális aftermarket hűtése van...
Gyárilag ezt ugyan miért nem lehet megoldani.... -
-
válasz
#65675776 #49 üzenetére
Általában szobahőmérsékletet javasolnak termékeknek, ebből indultam ki, hogy amíg ekörül van (tehát +ban) addig nem árthat a dolog.
Meg ugye AMD-nél van olyan egyes szériákban, hogy minél alacsonyabb a hőmérséklete annál magasabb órajelre képes, már ebből kiindulva a pozitív hatását látom a hőmérséklet csökkentésnek.
-
törölt tag
Eszköze válogatja. Mechanikus alkatrészek sokkal kevésbé viselik. De a félvezetőknek sem mindegy. Ráadásul mi alapján határozod meg, hogy neki mi a negatív hőmérséklet? A Celsius skála a víz olvadás és forráspontja alapján van definiálva. A félvezetőkben meg nem sok víz van, szóval nem is kötheted ugyan azokhoz a határértékekhez.
-
-
törölt tag
-
Recon666
Közösségépítő
Komoly cucc, hasonló az Alpenföhn Peterhez.
-
HANDO88
senior tag
Én ilyesmi passzív hűtés rásegítőn már agyaltam. Ha olyan karid van ami nyáklapján több furat van akkor egész egyszerűen a hátára terítesz egy megfelelő méretű gap-padot és arra felfogatod a könnyű alu bordázatot amit előtte a megfelelő helyeken ki furkáltál. Nem tudom mennyire lenne hatásos. Sajnos mos is olyan karim van amin kevés a lyuk,a nyáklapot meg nem egészséges furkálni
-
Z10N
veterán
Ezt ugye te sem gondolod komolyan
, szerinted ennek mennyi lesz az ara? A gyari hutes is uj likvid kamrat alkalmaz, ami "megfelelo" a hutesre. Ha ilyen meretes bordaval arulnak defaultbol maris tobbe kerulne az ajanlott $550-nel. Majd jonnek a tuningos, extrahutos megoldasok, nem keves felar elleneben.
-
Z10N
veterán
"Felépítése egy kilapított, dupla tornyos processzorhűtőre eMlékeztet"
De miert forditva tettek oda a bordat a kepen -
Sohasem értettem,ha ezek a hütök annyira jók,akkor a gyártók miért használják a referenciahütést,ami nem valami jó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Kár, hogy fejjel lefelé van a házban.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Grillrács.
-
XtremLor
őstag
Félelmetes ez a hűtés, van benne anyag az biztos.
-
cskamacska
addikt
Szép ez a hűtő, de az elnevezése már a kínaiakat is pironkodásra késztetné.
Aeolus Gamer Storm Dracula..Most komolyan, milyen 12 éves pistikéknek szánják ezt ilyen névvel?
-
-
lajtika
aktív tag
35 fok különbség a gyárihoz képest nagyon korrekt teljesítmény.
-
banhammer
veterán
Szép nagy emberes egy hűtő.
-
jerry311
nagyúr
Ennyi? RAM hutes? Tap hutes?
-
MZperX75
addikt
A képet megnézem a nyákon lévő GPU és a GPU hütőn lévő talp helyzetét,csak nekem tűnik fel ,hogy hogyan is teszem rá?Mert szerintem ez így lelóg a végén,az elején meg kimarad egy jó pár centi
-
-
HANDO88
senior tag
Mi ez a hókuszpókusz
Ez egy Alpenföhn Peter hűtő. Vagy tévedek? -
Móci
addikt
Szép darab, az biztos.
-
Apika
addikt
Jó megoldás! Azért az tarthatatlan volt, hogy a gyári hűtők csak 90 fokig hűtöttek...
-
Enton
addikt
8cm-s 1800-n 2 db. Na az már tud hangot csiholni. Sokkal bártabban raknék oda két 12-est 800-1000 rpm körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vámpírgróf akár 250 wattnyi hőmennyiséggel is elboldogul.
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest