Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
hol lehet ilyent kapni?
-
dekoninck
aktív tag
Praktikusak ezek a kombó készülékek, nekem egy US Robotics van (sajnos asimovi robotokat még nem gyárt a cég). De épp nemrég volt a kapcsolattal gond, nem nagy, de valahogy lusta voltam jobban bütykölgetni, és mikor kijött az inviteles szerelő, nagyon nehezményezte, hogy már nincs meg az eredeti modem, mert azzal el kellene számolni a szolgáltatónak...
-
tob!as
tag
Nem tűnik rossznak, kérdés hogy hosszú távú használat esetén is stabil marad e az eszköz. A hálózati eszközöknél ez is fontos!
-
őstag
Hát nekem a munkahelyemen le kell adnom az internet számlámat, és azért lett volna szükség rá, hogy az én nevemen fusson. 4 hónap. Sima ügy
Mondjuk ez csodás királyi városban (Esztergom) és invitel ofkorz
Azt nem értem, tőlünk nyugatabbra már régen van wlan-os modem opció, főleg T-éket ismerem, mert őket reklámozza a tv. Hát már talán Magyarországon is próbálják ezt, de a többi szolgáltató sikít ha meghallja a Router szót.
Pedig többet nem tudok letölteni 2 számítógéppel, csak esetleg kényelmesebb nem vacakolni a kábelekkel
Kivétel kisebb kábeltv-s szolgáltatók. Érdekes módon a srác segített beállítani a routeremet, amikor ide költöztem. ( DigiTV)
És integettem a szerelőnek a kapuból
Szóval nem mind1 a hozzáállás.
Neked szerencséd volt, gördülékenyebb volt. Én futottam pár kört -
rudi
nagyúr
Én úgy cseréltem a D-Link modemrouterre, hogy kihúztam a régiből a zsinórt, beledugtam az újba, webes felületén konfigoltam az újba a jelszót, passt, újraindítottam és már ment is. Amikor a Modecom itt volt és éppen bejött a vezetékes para, akkor felhívtam őket, hogy ez van, másnapra kinn voltak, 1 héten belül újra ment a net a D-Linkkel is. A szolgáltató szintén T-Com, csak Szlovákiában
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
őstag
Hát igen.
Adsl-nél szerintem alap, hogy a szolgáltató ad valami vackot, amivel elvan az ember. Ha egy spéci, neadj isten valami nagyon jó cuccot vásárolsz, mert a gagyi nem felel meg, esetleg 2 doboz helyett 1-et szeretnél, akkor belefuthat az ember olyan burokráciába, hogy kész élmény kikászálódni belőle
Tapasztalat. Nekem 1 vacak modem cserét 1 hónapig intéztek, 1 előfizetői név módosítást ( hűségnyilatkozat nélkül, mert az már akkor nem volt, és nem is vágytam újra ) 4 hónapig
Mindezt a zöld szolgáltató (zöldes ? )
Azóta hála az égnek kábelnetes lettem, a zöldek meg siratnak -
whYz
őstag
nekem rohadtul nem működik az adsl2+ modem t-onlineal, nehogy ilyet vegyetek!
ha még nem raktak volna bele ilyen sz*rt akkor elmenne... -
Zotya84
őstag
Nem rossz, csak sztem sokaknál nem lesz jó a dsl modem része - a tapasztalatok alapján.
Én ki akartam váltani a jó öreg atomstabil Dialcom 1600-mat (8M-s net, az meg csak 7-et tud, a szolgáltatók meg egymásra mutogatnak, hogy kinek kéne biztosítani megfelelő eszközt hozzá) egy Linksys WAG54GS-re - ugyanezen eszközzel megegyező felatkörrel rendelkezik -, ment is, szinkront is talált (a régiből kimásoltam a beállított vonali adatokhoz tartozó értékeket), de nagyon gyakran el is dobta, és nehezen talált rá újra. Erre egy tcomos ismerősömtől kértem tanácsot, aki közölte hogy mi a fenének veszek én olyat, emi túl jó a vonalhoz???
(Máshol is kipróbáltam, a városunk több részén is, de sehol sem megy normálisan...)
És ilyenek után csodálkozik a tcom, hogy csökken a dsl-ek száma?
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Solten
őstag
Jajh, micsoda klassz cucc, jóáron...
Saor Alba
-
Enton
addikt
Tetszetős és elég olcsó példány, ráadásul még egyben modem meg router!
De kár hogy nincs ilyenre szükségem!
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest