- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Micro Four Thirds
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
Új hozzászólás Aktív témák
-
mic
csendes tag
hol lehet ilyent kapni?
-
dekoninck
aktív tag
Praktikusak ezek a kombó készülékek, nekem egy US Robotics van (sajnos asimovi robotokat még nem gyárt a cég). De épp nemrég volt a kapcsolattal gond, nem nagy, de valahogy lusta voltam jobban bütykölgetni, és mikor kijött az inviteles szerelő, nagyon nehezményezte, hogy már nincs meg az eredeti modem, mert azzal el kellene számolni a szolgáltatónak...
-
tob!as
tag
Nem tűnik rossznak, kérdés hogy hosszú távú használat esetén is stabil marad e az eszköz. A hálózati eszközöknél ez is fontos!
-
őstag
Hát nekem a munkahelyemen le kell adnom az internet számlámat, és azért lett volna szükség rá, hogy az én nevemen fusson. 4 hónap. Sima ügy
Mondjuk ez csodás királyi városban (Esztergom) és invitel ofkorz
Azt nem értem, tőlünk nyugatabbra már régen van wlan-os modem opció, főleg T-éket ismerem, mert őket reklámozza a tv. Hát már talán Magyarországon is próbálják ezt, de a többi szolgáltató sikít ha meghallja a Router szót.
Pedig többet nem tudok letölteni 2 számítógéppel, csak esetleg kényelmesebb nem vacakolni a kábelekkel
Kivétel kisebb kábeltv-s szolgáltatók. Érdekes módon a srác segített beállítani a routeremet, amikor ide költöztem. ( DigiTV)
És integettem a szerelőnek a kapuból
Szóval nem mind1 a hozzáállás.
Neked szerencséd volt, gördülékenyebb volt. Én futottam pár kört -
rudi
nagyúr
Én úgy cseréltem a D-Link modemrouterre, hogy kihúztam a régiből a zsinórt, beledugtam az újba, webes felületén konfigoltam az újba a jelszót, passt, újraindítottam és már ment is. Amikor a Modecom itt volt és éppen bejött a vezetékes para, akkor felhívtam őket, hogy ez van, másnapra kinn voltak, 1 héten belül újra ment a net a D-Linkkel is. A szolgáltató szintén T-Com, csak Szlovákiában
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
őstag
Hát igen.
Adsl-nél szerintem alap, hogy a szolgáltató ad valami vackot, amivel elvan az ember. Ha egy spéci, neadj isten valami nagyon jó cuccot vásárolsz, mert a gagyi nem felel meg, esetleg 2 doboz helyett 1-et szeretnél, akkor belefuthat az ember olyan burokráciába, hogy kész élmény kikászálódni belőle
Tapasztalat. Nekem 1 vacak modem cserét 1 hónapig intéztek, 1 előfizetői név módosítást ( hűségnyilatkozat nélkül, mert az már akkor nem volt, és nem is vágytam újra ) 4 hónapig
Mindezt a zöld szolgáltató (zöldes ? )
Azóta hála az égnek kábelnetes lettem, a zöldek meg siratnak -
whYz
őstag
nekem rohadtul nem működik az adsl2+ modem t-onlineal, nehogy ilyet vegyetek!
ha még nem raktak volna bele ilyen sz*rt akkor elmenne... -
Zotya84
őstag
Nem rossz, csak sztem sokaknál nem lesz jó a dsl modem része - a tapasztalatok alapján.
Én ki akartam váltani a jó öreg atomstabil Dialcom 1600-mat (8M-s net, az meg csak 7-et tud, a szolgáltatók meg egymásra mutogatnak, hogy kinek kéne biztosítani megfelelő eszközt hozzá) egy Linksys WAG54GS-re - ugyanezen eszközzel megegyező felatkörrel rendelkezik -, ment is, szinkront is talált (a régiből kimásoltam a beállított vonali adatokhoz tartozó értékeket), de nagyon gyakran el is dobta, és nehezen talált rá újra. Erre egy tcomos ismerősömtől kértem tanácsot, aki közölte hogy mi a fenének veszek én olyat, emi túl jó a vonalhoz???
(Máshol is kipróbáltam, a városunk több részén is, de sehol sem megy normálisan...)
És ilyenek után csodálkozik a tcom, hogy csökken a dsl-ek száma?
Mi ez a hülyeség? Nokiánál ütésállóságot nem fejszével kellene tesztelni, hanem elkezded ütni egy 3310-zel... - L3zl13
-
Solten
őstag
Jajh, micsoda klassz cucc, jóáron...
Saor Alba
-
Enton
addikt
Tetszetős és elég olcsó példány, ráadásul még egyben modem meg router!
De kár hogy nincs ilyenre szükségem!
[ Szerkesztve ]
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest